Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η ισχύς του πρωτότυπου ανακοινώθηκε πως πηγάζει από έναν 1.500άρη diesel κινητήρα 110 ίππων.

Περισσότερες πληροφορίες για αν ή πότε θα μπει το πρωτότυπο στη γραμμή παραγωγής αναμένονται σύντομα.

Dacia Duster pick-up!

23/10/2018

H Dacia παρουσίασε το Duster pick-up στο Ανόβερο. Δείτε το!

Ένα νέο concept που δίνει μια ιδέα για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το νέο Dacia Duster σε έκδοση pick-up παρουσίασε η ρουμανική εταιρεία κατασκευής βαρέων οχημάτων Romturingia τον περασμένο μήνα στην Έκθεση Επαγγελματικών οχημάτων που έλαβε χώρα στο Ανόβερο της Γερμανίας. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που κατασκευάζεται ένα τέτοιο concept για το Duster.

H πρώτη προσπάθεια είχε γίνει από την ίδια εταιρεία τον Οκτώβριο του 2014 για το Duster προηγούμενης γενιάς με την Romturingia να κατασκευάζει τελικά 500 τέτοια αυτοκίνητα, μετά από μια ειδική παραγγελία ενός πελάτη της. Έξι μήνες αργότερα, το Duster Oroch pick-up έκανε ντεμπούτο στην Λατινική Αμερική κάτω από το έμβλημα της Renault με διπλή καμπίνα και αρκετά μικρή καρότσα.

Από την στιγμή όμως που έκανε ντεμπούτο το δεύτερης γενιάς Duster, ήταν θέμα χρόνου για την Romturingia να παρουσιάσει τη νέα εκδοχή του Duster pick-up με μονή καμπίνα και αρκετά μεγάλη καρότσα για τις διαστάσεις του.

Η ισχύς του πρωτότυπου ανακοινώθηκε πως πηγάζει από έναν 1.500άρη diesel κινητήρα 110 ίππων ενώ εξοπλίζεται και με σύστημα τετρακίνησης. Περισσότερες πληροφορίες για αν ή πότε θα μπει το πρωτότυπο στη γραμμή παραγωγής αναμένονται σύντομα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις