Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Tο μοντέλο αναμένεται να γίνει ακόμη πιο επιθετικό.

Δεν αργεί το Renault Μegane RS Trophy

21/6/2018

Στο φως ήρθαν οι πρώτες πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε από το νέο Megane RS στην πιο ισχυρή έκδοση Trophy. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Oι πρώτες πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε από την Trophy έκδοση του νέου Renault Megane RS ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά τις αναφορές που θέλουν το μοντέλο να πραγματοποιεί δοκιμές στην πίστα του Nurburgring.

Tα στοιχεία δεν είναι πολλά ωστόσο λέγεται πως στην έκδοση Τrophy, η ιπποδύναμη του μοντέλου θα αυξηθεί τουλάχιστον κατά 20 ίππους από τα 280 άλογα στα 300 PS χάρη σε κάποιες αναβαθμίσεις που θα κάνουν οι Γάλλοι μηχανικοί στον 4κύλινδρο 1.800άρη υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα του Μegane RS.

Στον τομέα της εμφάνισης, το μοντέλο αναμένεται να γίνει ακόμη πιο επιθετικό με περισσότερα αεροδυναμικά μέρη, αν και κατάσκοποι-φωτογράφοι διαρρέουν πως μέχρι αυτή την στιγμή η μάρκα είναι πολύ προσεχτική στις δοκιμές της για να μην μαθευτεί τίποτα.

Το Renault Megane RS Trophy αναμένεται να κάνει ντεμπούτο μέσα στο 2018 και αν όντως έχει ισχύ 300 άλογα αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη με την AMG A 35 έκδοση της A-Class που λέγεται πως θα έχει ίδια ιπποδύναμη. Το επόμενο έτος πάντως αναμένεται και μια έκδοση Trophy-R.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις