Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δεν πάει στο Παρίσι η Lamborghini.

Δεν πάει Παρίσι η Lamborghini

24/5/2018

Μπορεί το Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι να είναι ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στον χώρο της αυτοκίνησης, ωστόσο όπως φαίνεται εκτός από εκλεκτούς συμμετέχοντες θα έχει και ηχηρές απουσίες, όπως αυτή της Lamborghini.

Ακολουθώντας τα βήματα και άλλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο η Lamborghini πήρε την απόφαση να μη δώσει το παρόν στην εν λόγω έκθεση που θα γίνει στην «πόλη του φωτός» για το 2018 μπαίνοντας και αυτή στην ομάδα των μαρκών, που αποφάσισαν να λάμψουν δια της απουσίας τους.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως στην ομάδα των εταιρειών που δεν θα βρίσκονται στην «πόλη του φωτός» εκτός από την ιταλική φίρμα βρίσκονται και οι Ford, Infiniti, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Subaru,  Volvo και Volkswagen. Μάλιστα η τελευταία όταν ανακοίνωσε την απουσία της ανέφερε πως «Η μάρκα Volkswagen επανεξετάζει διαρκώς τη σημασία της συμμετοχής της σε διεθνείς παρουσιάσεις αυτοκινήτων», κάνοντας λόγο πως σε εκείνο το διάστημα θα μπορούσε να διοργανώσει τα δικά της events στην ίδια πόλη.

Τη σκέψη, η κάθε φίρμα να διοργανώσει τη δικιά της εκδήλωση δεν κάνει μόνο η VW καθώς αυτό είναι κάτι που εξετάζουν πολλές από αυτές, άσχετα με τον αν σκοπεύουν να συμμετάσχουν στο Σαλόνι του Παρισιού ή σε κάποιο άλλο αντίστοιχο γεγονός στο μέλλον.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στην επερχόμενη έκθεση στο Παρίσι η οποία ανοίγει τις πύλες της για τους εκπροσώπους του τύπου στις 2 Οκτωβρίου (δύο ημέρες μετά ανοίγει και για το κοινό) και ολοκληρώνεται στις 14 του ίδιου μήνα μεταξύ των μαρκών που έχουν δηλώσει συμμετοχής βρίσκονται οι Citroën, Hyundai, Jaguar, Kia, Land Rover, Lexus, Mercedes-Benz, Peugeot, Smart, Suzuki και Toyota.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις