Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δημοπρασία ΟΔΔΥ: Μεγάλη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί δημοπρασία 47 αυτοκινήτων

22/4/2019

Στην Κομοτηνή θα πραγματοποιηθεί η επόμενη δημοπρασία αυτοκινήτων του ΟΔΔΥ. Μεγάλος ο όγκος των αυτοκινήτων I.X αλλά και επαγγελματικών φορτηγών. Ανάμεσα τους μια Mercedes-Benz ML 55 AMG και μια Mercedes S600. Προλαβαίνουμε?

Η Διεύθυνση Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού (πρώην ΟΔΔΥ) θα πραγματοποιήσει μια ακόμα δημοπρασία, αυτή την φορά στην Κομοτηνή, και δημοπρατεί συνολικά 55 οχήματα εκ των οποίων τα 8 είναι φορτηγά και τα υπόλοιπα 47, είναι I.X αυτοκίνητα. Την Μεγάλη Τρίτη θα πραγματοποιηθεί η εκποίηση τους, από τις 10:00 το πρωί στο Τελωνείο Κομοτηνής.
Στη λίστα με τα αυτοκίνητα, θα καταφέρεις να βρεις ευκαιρίες για όλες τις τσέπες, αλλά και όλες τις ανάγκες. Τιμές που ξεκινούν ακόμα και από τα 200 ευρώ, αν και εδώ καλό θα ήταν να τονίσουμε πως αυτή την φορά είναι λίγες οι πραγματικές ευκαιρίες.  

Εμείς πάντως καταφέραμε να ξεχωρίσουμε ένα Jeep Grand Cherokee diesel, μια Mercedes-Benz ML 55 AMG και ένα Citroen C5. Πιο ενδεδειγμένες επιλογές είναι οι επαγγελματικές λύσεις των φορτηγών που θα βρεις να δημοπρατούνται στο τελωνείο Κομοτηνής.
Οσοι πιστοί σπεύσατε..!
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις