Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στη μινιατούρα φαίνονται τα κοινά σχεδιαστικά στοιχεία με την τωρινή γενιά όπως και με το μεγαλύτερο Megane.

Διαρροή του νέου Renault Clio

16/1/2019

Η στιγμή που θα αποκαλυφθεί η πέμπτη του γενιά Renault Clio πλησιάζει. Μια μινιατούρα μας δείχνει την εξωτερική του εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, στη εικόνα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας απεικονίζεται η GT-Line έκδοση του γαλλικού μοντέλου σε ένα μοντέλο κλίμακας 1:43. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί εάν όντως στην εικόνα παρουσιάζεται το νέο Clio, όμως το σχέδιο που ακολουθεί η μινιατούρα φαίνεται να ταιριάζει, με όσα έχουν διαρρεύσει από τις κατασκοπευτικές εικόνες του πραγματικού Clio.

Το πιο τρανταχτό επιχείρημα στα παραπάνω λεγόμενα είναι το σημείο που έχει τοποθετηθεί η χειρολαβή της πίσω πόρτας, που έχει εγκαταλείψει το συνηθισμένο σημείο και έχει ανέβει κοντά στο τζάμι, κάτι που έχει φανεί στις κατασκοπευτικές λήψεις του Clio.
 
Από κει και πέρα δεν αποκλείεται η διαρροή αυτή να σημαίνει πως η Renault είναι έτοιμη να παρουσιάσει στον κόσμο το νέο Clio. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της γαλλικής μάρκας το ντεμπούτο του μοντέλου είναι προγραμματισμένο για «τις αρχές του 2019» και στη συνέχεια θα κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης που θα λάβει χώρα τον Μάρτιο.       

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις