Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα πρώτα ανεπίσημα σχέδια του Hyundai Venue N Line έκαναν την εμφάνισή τους.

Διέρευσαν εικόνα του Hyundai Venue N Line..

6/5/2019

Τα πρώτα ανεπίσημα σχέδια έκαναν την εμφάνισή τους, για το Hyundai Venue N Line. Δείτε τις διαφορές και τα στοιχεία που έχουν βγει στην επιφάνεια..

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή να θυμίσουμε πως ο εκτελεστικός διευθυντής της Hyundai της Βόρειας Αμερικής, Brian Smith, μιλώντας στα διεθνή μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια του Auto Show της Νέας Υόρκης, είπε πως το νέο Venue N Line προβλέπεται να κυκλοφορήσει στο εγγύς μέλλον. Μάλιστα στις ίδιες δηλώσεις ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για το αν πρόκειται να υπάρξει και μία πιο ισχυρή έκδοση (Ν) του κορεατικού crossover, κάτι που δεν απέκλεισε σημειώνοντας λακωνικά: «Θα μπορούσε να συμβεί».

Έτσι οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές έπιασαν χαρτί και μολύβι και έδωσαν μια πρώτη ιδέα για το πώς μπορεί να είναι το συγκεκριμένο μοντέλο. Όπως βλέπουμε ο πρόβολος έχει λάβει ένα σύνολο μαύρων αεραγωγών που ενσωματώνονται στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα, ενώ μαύρη είναι και η γρίλια. Ο σχεδιαστής δεν ξέφυγε από το «μαύρο» θέμα και ολοκλήρωσε το έργο του προσφέροντας στο SUV μαύρη οροφή αλλά και ίδιας απόχρωσης ζάντες.  
Αν η Hyundai κατασκευάσει μόνο ένα Venue N Line παρά ένα ισχυρό N, τότε αυτό σημαίνει στην πράξη πως το μικρό crossover είναι απίθανο να λάβει τον ισχυρό υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0 λίτρων που βρίσκεται στα τρέχοντας i30 N, i30 N Sportback και Veloster N, με ισχύ 340 ίππων.
 
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως φήμες θέλουν ένα ακόμα αποκλειστικά Ν μοντέλο να βρίσκεται στα πλάνα της Hyundai, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες.     

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις