Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τις δοκιμές συνεχίζει το Audi Q3, το οποίο εντόπισε και κατέγραψε ο κατασκοπευτικός φωτογραφικός φακός.

Δοκιμασία για το νέο Audi Q3

23/1/2018

Τις δοκιμές συνεχίζει το Audi Q3, το οποίο εντόπισε και κατέγραψε ο κατασκοπευτικός φωτογραφικός φακός. Δείτε περισσότερα.

Στους χιονισμένους δρόμους της Σουηδίας εντοπίστηκε το επερχόμενο SUV της Audi, το οποίο όντας ακόμα σε πρωτότυπη μορφή συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης. Σε σύγκριση με κάποια άλλα πρωτότυπα που έχουμε δει στο παρελθόν το συγκεκριμένο φαίνεται να έχει ελαφρώς λιγότερο καμουφλάζ κάτι που μπορούμε να διακρίνουμε στα πίσω φώτα τα οποία είναι πλέον σχεδόν ορατά.
 
Από κει και πέρα προηγούμενες αναφορές κάνουν λόγο πως το επερχόμενο Q3 θα είναι 5.8 εκατοστά μεγαλύτερο από το τρέχον μοντέλο και δεδομένου ότι θα βασιστεί στη νέα πλατφόρμα του ομίλου VW, MQB αναμένεται να είναι και ελαφρύτερο κατά 50 περίπου κιλά.

Στα μηχανικά σύνολα, επιβεβαιωμένες πληροφορίες δεν έχουν υπάρξει ωστόσο φήμες αναφέρουν πως οι επιλογές στους κινητήρες βενζίνης αναμένεται να είναι, ο 1,5 λίτρων TFSI, με απόδοση 130 και 150 ίππους ανάλογα με την έκδοση, ο 1,8 λίτρων TFSI των 180 ίππων και ο 2λιτρος TFSI με 220 ίππους. Σε ότι αφορά τους κινητήρες diesel το μοντέλο αναμένεται να είναι διαθέσιμο με 2λιτρο κινητήρα απόδοσης 150, 190 και 240 ίππων.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται να έρθουν στην παραγωγή και κάποια μοντέλα υψηλής απόδοσης με έναν υπερτροφοδοτούμενο πεντακύλινδρο κινητήρα 2.5 λίτρων να βρίσκεται κάτω από το καπό. Ο κινητήρας αναμένεται να παράγει περίπου 340 ίππους στο Q3 S και 400 άλογα στο Q3 RS.  Επιπλέον δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια ηλεκτροκίνητη παραλλαγή, η οποία θα μπορεί να κινηθεί μέσω της ηλεκτρικής ενέργειας για 300 χιλιόμετρα.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως το ολοκαίνουργιο Audi Q3 αναμένεται να παρουσιαστεί είτε αργότερα το τρέχον έτος είτε στις αρχές του 2019.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις