Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Εκρηκτικές επιδόσεις για όλα τα γούστα

    14/1/2020

    Τα νούμερα από μόνα τους είναι αρκετά για να σας εξιτάρουν: 4κύλινδρος Twin Power Turbo κινητήρας απόδοσης 258 ίππων και 400 Nm ροπής από τις 1.550σ.α.λ. σε ένα αμάξωμα 1.545 κιλών. Και πώς αυτά μεταφράζονται στο δρόμο; Σε ένα τρομερό 5.7 δευτ. για το 0-100 και τελική άνω των 250 χλμ./ώρα, την ώρα που το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων Steptronic πραγματικά τα δίνει όλα. Υπάρχει επιλογής παραμετροποίησης της οδήγησης με την λειτουργία Sport+ να είναι το ταβάνι στις επιδόσεις, αλλά και στην κατανάλωση. Η τελευταία ξεφεύγει αρκετά από τα υποσχόμενα 5.8 λτ./100χλμ. και φτάνει σε διψήφια νούμερα. Εντάξει δεν γίνεται να έχεις έναν πύραυλο και οικονομία μικρού; Ας είμαστε δίκαιοι, μιας και αυτή η 3άρα το αξίζει.



    Όσο πιο πολύ την πιέζεις, τόσο πιο πολύ αρέσει
    Η νέα Σειρά 3 της BMW πατάει στην καινούργια πλατφόρμα CLAR και απογειώνει τις αντιδράσεις της στο δρόμο. Αρχικά το μοντέλο δοκιμής εξοπλίζεται με ανάρτηση M Sport και ενώ η καμπίνα δεν ενοχλείται στιγμή, το αυτοκίνητο κερδίζει πολύ σε χειρισμό. Το αυτοκίνητο έχει γεννηθεί για στριφτερές διαδρομές όπου το τιμόνι θα μεταφέρει αυτολεξεί τις εντολές του οδηγού στους τροχούς, ακόμα και σε περίεργες καταστάσεις.



    Οι αντιδράσεις της είναι μοναδικές, τα φρένα ρίχνουν άγκυρα (100-0 σε 34,7μ.), ενώ εάν απενεργοποιήσετε τα ηλεκτρονικά βοηθήματα μπορείτε να ζωγραφίσετε στο δρόμο. Ναι είναι σίγουρα η καλύτερη 3άρα μέχρι σήμερα.

    Συμπέρασμα
    Έχει εκρηκτικές επιδόσεις η νέα BMW 330, είναι premium σε κάθε εκατοστό της ενώ μπορεί να κάνει κάθε διαδρομή, μία απολαυστική εμπειρία για τον οδηγό. Ναι τα αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ