Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ανανεωμένο Peugeot 2008: Ακόμα πιο μουράτο και premium
14 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανανεωμένο Peugeot 2008: Ακόμα πιο μουράτο και premium

Διαβάστηκε από 8401 αναγνώστες - 23/3/2024

To Peugeot 2008 πέρασε την πόρτα της ανανέωσης, αποκτώντας ακόμα πιο φρέσκα σχεδιαστικά στοιχεία και περισσότερο premium προσανατολισμό στο εσωτερικό, ενώ αν και μέχρι στιγμή κράτησε τους ίδιους βραβευμένους κινητήρες, στο άμεσο μέλλον θα έρθουν και ήπια υβριδικά συστήματα! Δοκιμάζουμε την πετρελαιοκίνητη έκδοση με τους 130 ίππους και το αυτόματο κιβώτιο.

Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Peugeot 2008 με τον πετρελαιοκινητήρα των 130 ίππων

Το Peugeot 2008 γράφει τη δική του ιστορία στις σελίδες της γαλλικής εταιρίας, κάνοντας υψηλές πτήσεις στις πωλήσεις και βρισκόμενο ήδη στη δεύτερη θέση για το 2023. Έχει καταφέρει να κερδίσει το αγοραστικό κοινό με την εμφάνιση του, την οδική του συμπεριφορά, αλλά και την ικανότητα της εταιρίας να αφουγκράζεται τις ανάγκες του κοινού, κρατώντας το diesel κινητήρα σε μια εποχή που λιγοστεύουν επικίνδυνα οι πετρελαιοκίνητες επιλογές στην κατηγορία. Πάρα την πετυχημένη μέχρι τώρα πορεία, προχώρησε σε ένα στοχευμένο lifting που σαν στόχο είχε να φρεσκάρει την εικόνα και να ενισχύει ακόμα περισσότερα τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του μοντέλου, όπως τον premium προσανατολισμό του.
 

Νέα μεγάλη μάσκα και πιο δυναμική εμφάνιση

Εξωτερικά οι μεγαλύτερες αλλαγές συναντιόνται στο μπροστινό μέρος, όπου οι σχεδιαστές της γαλλικής εταιρείας «πείραξαν» το Peugeot 2008 με σκοπό να το κάνουν πιο μοντέρνο χωρίς όμως να χάσει την άμεση συγγένεια του με το προ-facelift. Πλέον η μάσκα είναι πιο φαρδιά, έχει νέα σχεδίαση και κοσμείται από το νέο σήμα της εταιρείας, ενώ διαφορετικά είναι και τα μπροστινά LED φώτα ημέρας, που συνεχίζουν όμως να έχουν τις χαρακτηριστικές τρεις «νυχιές».



Ελαφρώς τροποποιημένος είναι και ο μπροστινός προφυλακτήρας, με το καπό να συνεχίζει να είναι μυώδες, τονίζοντας ακόμα περισσότερο τη δυναμική όψη του μοντέλου.  Στο πίσω μέρος, οι αλλαγές είναι μικρότερες και περιορίζονται στα φωτιστικά σώματα που πλέον φέρνουν οριζόντιες λεπτές γραμμές LED, ενώ τα περιμετρικά μαύρα πλαστικά και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος δίνουν ένα περιπετειώδη τόνο στο 2008.
 

Σελ.
2
Πιο premium εσωτερικό με στάνταρ 10ιντση οθόνη
Σελ.
3
Ισορροπημένο σε όλες τις συνθήκες το Peugeot 2008
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε