Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε τη νέα Mercedes C200 EQ Boost

Διαβάστηκε από 51514 αναγνώστες - 23/1/2020

Η Mercedes αντικαθιστά τον 2λιτρο κινητήρα απόδοσης 184 ίππων της, με έναν 1.500κ.εκ. ίδιας ιπποδύναμης και σημαντικά μικρότερης κατανάλωσης. Πώς το πέτυχε; Με ένα ήπια υβριδικό EQ Boost σύστημα και πολλή τεχνολογία.

Στη νέα Mercedes C200 EQ Boost, θα βρεις κάτω από το τεράστιο καπό της, το νέο 1.500άρι μοτέρ απόδοσης 184 ίππων, σύστημα ανάκτησης ενέργειας και όλα τα νέα τεχνολογικά καλούδια, και θέτει τον πήχη στην εντυπωσιακή κατηγορία των κομψών sedan. Η C-Class ουσιαστικά αποτελεί μία μικρογραφία της S Class και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που μπορεί να δεχθεί ένα sedan.



Εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα που ξεχωρίζουν για τις λεπτομέρειες τους, χαρακτηριστική shark μάσκα και φυσικά η απαλή και συνεχής σιλουέτα από μπροστά μέχρι πίσω, υπογράφουν την ξεχωριστή της ταυτότητα, μέρα - νύχτα. Παραμένει κομψή και γεμάτη κύρος, ειδικά με το κεντρικό νεύρο που διχοτομεί το καπό, και κάθε φορά που περνάει, αναρωτιέσαι ποιο επίτιμο πρόσωπο μεταφέρει. Η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα συναντήσετε ένα πιο επιβλητικό και κλασικά όμορφο sedan σε ολόκληρη την αγορά, ειδικά σε αυτό το ανθρακί χρώμα.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις