Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε στα όρια την Mercedes GLE 300d 4MATIC

Διαβάστηκε από 38742 αναγνώστες - 18/1/2020

Η Mercedes παρουσιάζει την GLE και η ομάδα των μεγάλων premium SUV αποκτά το 10άρι που της έλειπε. Έχοντας να συγκριθεί με πολύ δυνατό ανταγωνισμό, έχει κάνει την μελέτη της και έρχεται με φαρέτρα γεμάτη premium βέλη. Ποια είναι αυτά;

Η Mercedes GLE της δοκιμής εξοπλίζεται με 2λιτρο turbodiesel κινητήρα απόδοσης 245 ίππων και 9άρι αυτόματο κιβώτιο. Μαζί με μόνιμη 4κίνηση, έρχεται να δώσει πραγματικά τα πάντα, στην τιμή των 91.890 ευρώ. Πραγματικά μπορείς να την χαζεύεις με τις ώρες. Η GLE αγγίζει σχεδόν τα 5 μέτρα, «πατάει» στην πλατφόρμα MRA και χαίρει μεταξονίου τριών μέτρων. Η εντυπωσιακά ψαρωτική μάσκα διαθέτει σαν έμβλημα το μεγάλο αστέρι και μαζί με τις δυναμικές γραμμές του καπό, δημιουργούν μία από τις πιο εντυπωσιακές και επιβλητικές μπροστινές όψεις στην αυτοκίνηση.



Στο πίσω μέρος, η σχεδίαση είναι λιγότερο έντονη και κύριο highlight θα λέγαμε πως είναι οι διπλές απολήξεις του συστήματος εξάτμισης. Στα εντυπωσιακά του συγκεκριμένου οχήματος να προσθέσουμε τόσο τον απίστευτα καλό (για τα δεδομένα της κατηγορίας) συντελεστή αεροδυναμικής με οπισθέλκουσα στο 0,29, αλλά και το εντυπωσιακό γεγονός πως τα καλώδια του οχήματος, ζυγίζουν 60 κιλά. Απλά φανταστείτε το.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις