Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε το «επετειακό» Mini Cooper S 60 Years Edition

Διαβάστηκε από 9140 αναγνώστες - 13/2/2020

Δεν είναι μία δεκαετία, δεν είναι μισός αιώνας. Είναι 60 ολόκληρα χρόνια που το Mini Cooper, από ένα σχέδιο σε μία χαρτοπετσέτα, πήρε σάρκα και οστά, σημαδεύοντας την αυτοκίνηση.

Γιορτάζοντας λοιπόν τα 60 χρόνια απόλυτα πετυχημένης πορείας, η Mini δημιούργησε μία ειδική έκδοση για το 2λιτρο Mini Cooper S των 192 ίππων, την οποία και δοκιμάζουμε. Η συγκεκριμένη έκδοση ξεχωρίζει από χιλιόμετρα, λόγω του έντονου σκούρου πράσινου χρώματος British Racing Green IV, το οποίο ήταν και το εθνικό αγωνιστικό χρώμα των ¶γγλων στους αγώνες της F1. Ο συνδυασμός του με την κρεμ απόχρωση της οροφής δίνει ένα εντυπωσιακό σύνολο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο και έρχεται να ολοκληρωθεί με αντίστοιχους καθρέφτες, ρίγες στο καπό και ειδικά εμβλήματα με τον αριθμό 60. Στην τιμή του πακέτου των 3.074 ευρώ, υπολογίστε ακόμα ρετρό προβολάκια (60 χρόνια είναι αυτά), 17άρες ειδικές ζάντες και δερμάτινο σαλόνι στο εσωτερικό. 



Εάν θέλετε και εσείς να οδηγείτε ένα επετειακό και μοναδικό Mini Cooper, το παραπάνω πακέτο «Mini 60 Years» μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες εκδόσεις κινητήρα και αμαξώματος Mini, πέρα του S. Εάν πάλι θέλετε ακόμα μεγαλύτερες αλλαγές και διαθέτετε 4.845 ευρώ, η πιο ενισχυμένη ακόμα έκδοση «Mini 60 Years Chili» προσθέτει φώτα και προβολείς ομίχλης LED, Driving Modes, αυτόματο κλιματισμό, πακέτο αποθηκευτικών χώρων αλλά και το σύνολο «Mini Excitement».  Οι επιλογές δικές σας, το σίγουρο είναι πως πρέπει να είστε έτοιμοι για φωτογραφίες από τους περαστικούς.

 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις