Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δοκιμάζουμε το νέο Nissan Leaf

Διαβάστηκε από 37976 αναγνώστες - 7/2/2020

Το Nissan Leaf όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το 2010 αποτελούσε το πρώτο προσιτό και μαζικής παραγωγής αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Οι 300.000 πωλήσεις της πρώτης γενιάς του το ανακήρυξαν παγκόσμιο best seller, και τώρα ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε πόσο καλύτερο έγινε στην δεύτερη. 150 άλογα, τέρμα τα βενζινάδικα και αυτονομία 230+χλμ. Τι λέτε;

Η δεύτερη γενιά του αμιγώς ηλεκτρικού Nissan Leaf έρχεται να επιβεβαιώσει με τον πιο επίσημο τρόπο, πως το μέλλον της αυτοκίνησης (είτε το θέλουμε είτε όχι) είναι καθαρά ηλεκτρικό. Οι περισσότερες εταιρίες λανσάρουν τις πρώτες τους απόπειρες στην συγκεκριμένη κατηγορία, την ώρα που η Nissan μας παραδίδει τη δεύτερη γενιά του Leaf.



Το Nissan Leaf  δεν μπορείς να πεις ότι ξεχωρίζει για την ομορφιά του, ούτε πως είναι άσχημο. Το Nissan Leaf είναι σίγουρα ιδιαίτερο και μπορούμε να πούμε πως του πάει αρκετά η νέα του πιο αιχμηρή και σφηνοειδής εμφάνιση. Κύριος υπαίτιος είναι η «V-Motion» μάσκα η οποία παράλληλα κρύβει τις δύο πρίζες φόρτισης (μία για απλή και μία ταχείας), αλλά και οι αρκετές γωνίες στο αμάξωμα που έχουν αντικαταστήσει τις πρότερες καμπύλες. Στην πίσω όψη λάμπει δια της απουσίας της η εξάτμιση, ενώ τα φώτα σε σχήμα μπούμερανγκ και ο ψευτοδιαχύτης ολοκληρώνουν την εικόνα. 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις