Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Λιτότητα και πρακτικότητα, σε ένα άκρως ποιοτικό περιβάλλον

    Διαβάστηκε από 30195 αναγνώστες - 27/2/2020

    Η ευρύχωρη καμπίνα του Skoda Kamiq καταφέρνει να διατηρήσει τη σωστή ισορροπία ανάμεσα σε νέες τεχνολογίες αλλά και πρακτικότητα για την καθημερινότητα. Με άλλα λόγια έχει τα πάντα, αλλά όλα είναι εύκολα προσβάσιμα και διαχειρίσιμα, χωρίς να σε «μπουκώνουν». Στην premium αύρα του εσωτερικού διακόσμου με τα μαλακά υλικά και τις περίτεχνες λεπτομέρειες, ξεχωρίζουν το ψηφιακό καντράν των 10.25 ιντσών, το τριάκτινο τιμόνι αλλά και η οθόνη των 8 ιντσών που δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό.



    Το πρώτο, παρέχει στον οδηγό τις πληροφορίες που εκείνος θα επιλέξει να εμφανίζονται, όντας ενεργό από τα αντίστοιχα μπουτόν στο τιμόνι, ενώ η οθόνη στο ταμπλό είναι υπεύθυνη για την ψυχαγωγία και την εύκολη συνδεσιμότητα με όλα τα smartphones. Τέλος, η θέση οδήγησης παρέχει στον οδηγό πανοραμική θέα όσο τα καθίσματα προσφέρουν καλή πλευρική στήριξη αλλά και ξεκούραση στα πολύωρα ταξίδια.

    Από τα πιο ευρύχωρα της κατηγορίας
    Με το μεταξόνιο να αγγίζει τα 2.651 χλστ. ξεπερνά τα T-Roc και Arona ενώ δίνει εντελώς διαφορετική αίσθηση ευρυχωρίας. Οι πίσω επιβάτες έχουν μεγάλο περιθώριο για τα γόνατα αλλά και τα κεφάλια, ενώ το πλάτος θα ικανοποιήσει και αυτό με τη σειρά του, όπως και οι δεκάδες αποθηκευτικοί χώροι των 26λτ. Συνολικά. Highlight του Kamiq όμως αποτελεί ο χώρος αποσκευών των 400 λτ. ο οποίος μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 1.395 λτ. νούμερο που εκτοξεύεται στα 2.444 λτ. με την αναδίπλωση και του καθίσματος συνοδηγού.



    Simply Clever στοιχεία που σου αλλάζουν την καθημερινότητα
    Το νέο Kamiq δεν θα σε πάει απλά και άνετα στο προορισμό σου, θα αλλάξει την καθημερινότητα σου, κάνοντας την πιο εύκολη μέσα από μικρές έξυπνες λύσεις. Έτσι λοιπόν το νέο μοντέλο της Skoda προσφέρει προαιρετικά αυτόματη προστασία άκρων στις πόρτες, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών αλλά και ηλεκτρικά αναδιπλούμενο κοτσαδόρο. Τα στοιχεία Simply Clever ολοκληρώνονται με μία ξύστρα πάγου, αποσπώμενο LED φακό, μετρητή βάθους πέλματος αλλά και μία ομπρέλα στην πόρτα του οδηγού. Τι λέτε για αυτό;



    Εξοπλισμός έκδοσης Style
    Η πλούσια έκδοση Style της δοκιμής, φέρνει εντυπωσιακό εξοπλισμό που ξεχωρίζει κυρίως για τα εμπρός και πίσω LED φωτιστικά σώματα, το sport δερμάτινο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, ψηφιακό πίνακα οργάνων, σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων, μπροστινό σύστημα προειδοποίησης κινδύνου με αναγνώριση πεζών, σύστημα διατήρησης λωρίδας, Hill Start Assist, σύστημα αυτόματης ειδοποίησης ατυχήματος e-call, εκκίνηση κινητήρα χωρίς κλειδί, διζωνικό κλιματισμό, cruise control, φιμέ κρύσταλλα, ηχοσύστημα πολυμέσων Bolero με οθόνη αφής 8 ιντσών HD, κάμερα οπισθοπορείας και λειτουργία smartlink. Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε πως τα παραπάνω συστήματα που αφορούν την ασφάλεια, δίνονται στάνταρ από την βασική κιόλας έκδοση Active.