Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Δοκιμάζουμε το νέο Suzuki Ignis Hybrid 1.2 83 PS

Διαβάστηκε από 8789 αναγνώστες - 7/9/2020

Το απόλυτο εργαλείο πόλης Suzuki Ignis, ανανεώνεται τόσο εμφανισιακά όσο και μηχανολογικά, προσφέροντας τον πιο all around μέχρι σήμερα χαρακτήρα. Η τιμή εκκίνησης του στα 12.540 ευρώ με ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό

Δοκιμάζουμε την δικίνητη έκδοση με τον αποκλειστικά ήπια υβριδικό κινητήρα 1.200κ.εκ. και απόδοσης 83 ίππων. Με εκπομπές ρύπων στα 89γρ.χλμ. σημαίνει πως δεν πληρώνει  τέλη κυκλοφορίας.
 
Εμφάνιση – σχεδίαση: Με πινελιές ανανέωσης που δεν αλλοιώνουν το DNA του
Το Ignis αποτελεί ίσως το πιο ιδιαίτερο εμφανισιακά μοντέλο της κατηγορίας του. Και εάν η μπροστινή του εικόνα, φωνάζει από μακριά Suzuki, η πίσω φωνάζει… μοναδικότητα. Παρατηρώντας λοιπόν την ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου ξεχωρίζει η νέα γρίλια αλλά και ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας, ενώ στο πίσω μέρος αφαιρέθηκε εντελώς η οριζόντια μαύρη φάσα. Τη θέση της πήρε νέος προφυλακτήρας, όμως όπως είναι φυσικό, η πολύ φαρδιά πίσω κολώνα εξακολουθεί να μαγνητίζει τα βλέμματα με εντυπωσιακή ευκολία. Σίγουρα δεν αρέσει σε όλους, όμως οφείλουμε να παραδεχθούμε την μοναδικότητα της.



Εσωτερικό  - χώροι: Μοντέρνο και ιδιαίτερα ευρύχωρο για το μέγεθος του
Άκρως νεανικός και μοντέρνος είναι ο εσωτερικός διάκοσμος του φρεσκαρισμένου Ignis, το οποίο έχει ανέβει επίπεδο και ποιοτικά αλλά και χωροταξικά. Πιο συγκεκριμένα, το μάτι κεντρίζει αρχικά η οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό η οποία είναι ιδιαίτερα εύκολη στο χειρισμό  και στη συνέχεια ο μοντέρνος και γεμάτος χρώματα πίνακας οργάνων. Είτε στη μία είτε στην άλλη, μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία φόρτισης των μπαταριών κατά την οδήγηση, ενώ παρά το γεγονός πως τα πλαστικά είναι σκληρά, το φινίρισμα και η συναρμογή πείθουν και με το παραπάνω. Σε θέμα εργονομίας παίρνει άριστα, ενώ εξετάζοντας τους χώρους, το Ignis παραδίδει μαθήματα. Με έναν από τους μεγαλύτερους χώρους αποσκευών στην κατηγορία (267λτ.) και αρκετό χώρο για 2 πίσω ενήλικες, δεν του λείπει τίποτα.



Τιμή – εξοπλισμός: Από 12.540 ευρώ με καλό εξοπλισμό
Το ανανεωμένο Ignis προσφέρεται στην βασική έκδοση GL από τα 12.540 ευρώ με τον εξοπλισμό του να είναι ικανοποιητικός. Η λίστα του περιλαμβάνει: ηλεκτρικά παράθυρα, a/c,  προβολείς ομίχλης, BT. Στα 13.730 ευρώ έρχεται η GL+ με την 7άρα οθόνη αφής, κάμερα οπισθοπορείας, φιμέ και ανακλινόμενα πίσω καθίσματα.  Κορυφαία έκδοση η GLX με τιμή στα 15.080 ευρώ όπου προστίθενται προβολείς LED, navi, αυτόματο κλιματισμός και Dual Camera Brake Support. Να υπενθυμίσουμε πως όλες οι παραπάνω εκδόσεις μπορούν να συνδυαστούν με 4κίνηση, για περισσότερη off road περιπέτεια.

 
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις