Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Δοκιμάζουμε το νέο VW Passat 1.6 TDI των 120 ίππων

Διαβάστηκε από 8601 αναγνώστες - 6/5/2020

Το μεσαίο μοντέλο της VW φρεσκάρεται λίγο εμφανισιακά και πολύ τεχνολογικά. Αποτελώντας τη ναυαρχίδα της εταιρίας, μας παρουσιάζει όλες τις νέες hi-tech εφαρμογές που θα δούμε σε λίγο καιρό και στα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας.

Δοκιμάζουμε το νέο VW Passat στην έκδοση με τον 1.600άρη TDI κινητήρα των 120 ίππων, σε αποκλειστική συνεργασία με το DSG κιβώτιο. Με κατανάλωση που δεν ξεπερνά τα 6.2λτ./100χλμ. και τιμή στις 27.300 ευρώ, έρχεται να σε κάνει... Passa. Η σχεδιαστική φιλοσοφία του Passat παραμένει σχεδόν αυτούσια, με ελάχιστες αλλαγές που μαρτυρούν το facelift. Αυτές είναι κυρίως πινελιές στο προφυλακτήρα και τα νέας σχεδίασης LED φωτιστικά σώματα, που παρουσιάζουν ένα πιο αιχμηρό ύφος. Το παρόν δίνει και ένα (κατά μήκος του αμαξώματος) πλαινό νεύρο, ενώ την πίσω όψη χαρακτηρίζει το «σπάσιμο» στον χώρο αποσκευών, κάτω ακριβώς από τα γράμματα Passat. Το μεσαίο μοντέλο ήταν και παραμένει κορυφαίο στην ποιότητα των υλικών που κοσμούν τον εσωτερικό διάκοσμο, με την premium αύρα να είναι παρούσα σε κάθε εκατοστό.



Απο κει και πέρα η μεγαλύτερη αλλαγή είναι η προσθήκη του ψηφιακού πίνακα οργάνων αλλά και της 8άρας οθόνης αφής στο κέντρο του ταμπλό. Ο θρόνος πλέον του οδηγού περικλείεται από πλήρη ψηφιακή ενημέρωση ενώ ο βασικός εξοπλισμός αναβαθμίστηκε αισθητά, καθώς παρέχεται μέχρι και 1 χρόνος δωρεάν Mobile Online Υπηρεσίες We Connect Plus αλλά και το το ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG7. Στον τομέα των χώρων, το μοντέλο παραμένει ένα από τα πιο ευρύχωρα της αγοράς. Σχεδόν σταυροπόδι θα καθίσουν και οι 3 πίσω επιβάτες (οι οποίοι διαθέτουν ξεχωριστό έλεγχο κλιματισμού), όσο ο τεράστιος χώρος αποσκευών φτάνει τα 586λτ.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις