Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

    Απύθμενη ροπή για ένα πολύ βαρύ σύνολο

    Διαβάστηκε από 7178 αναγνώστες - 18/10/2019

    Η κωδική ονομασία D4 μεταφράζεται σε έναν 2λιτρο turbodiesel κινητήρα απόδοσης 190 ίππων και 400 Nm ροπής. Ναι, τα κιλά του αμαξώματος πραγματικά εξαφανίζονται όταν παίρνει μπροστά το συγκεκριμένο σύνολο, το οποίο μαζί σε συνεργασία με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο της εταιρίας, φέρνει και καλές επιδόσεις και καλή κατανάλωση. Πιο συγκεκριμένα κρατήστε ένα 0-100 σε 8.7 δευτ. τελική άνω των 210 χλμ./ώρα και μία πραγματική μέση κατανάλωση στα 8λτ./100χλμ. Στιγμή δεν θα σας λείψει το γκάζι, ενώ η κατανάλωση είναι σε πολύ καλά επίπεδα για αυτά που παρέχει και πρεσβεύει το αυτοκίνητο. Εάν θέλετε να ρίξετε τις επιδόσεις και να αυξήσετε την οικονομία, η επιλογή Eco είναι πάντα εκεί.



    Αντιδράσεις μικρομεσαίου με δυνατότητες SUV
    Στην πράξη, η έκδοση Cross Country του Volvo V60 D4 θα σας εκπλήξει. Αυτό γιατί διατηρεί τα θετικά μόνο στοιχεία από τις κατηγορίες τις οποίες αγγίζει. Από την μία η 4κίνηση και η απόσταση από το έδαφος θα σε αφήσουν να πας πολύ πιο πέρα από όσο φαντάζεσαι, από την άλλη την ώρα που θα πηγαίνεις με 130 χλμ./ώρα, πραγματικά θα νομίζεις πως είσαι σχεδόν σταματημένος. Οι κλίσεις είναι μετριασμένες, τα φρένα εξαιρετικά και τα συστήματα ασφαλείας δεκάδες για να απαλλάξουν τον οδηγό από οποιοδήποτε άγχος. Βέβαια με κύκλο στροφής στα 11.3 μ. αποφύγετε τις μανούβρες σε στενά σοκάκια. Εντάξει και δύναμη, και χώροι και ευελιξία, δεν γίνεται.



    Συμπέρασμα
    Ο διττός χαρακτήρας του Volvo V60 D4 Cross Country είναι το μυστικό της επιτυχίας του. Εάν προσπεράσουμε την ακριβή φύση του, δύσκολα θα βρούμε αρνητικό στοιχείο. 

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ