Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οικονομικότατος ακόμα και με 4κίνηση

Διαβάστηκε από 56010 αναγνώστες - 16/4/2020

To νέο Nissan Qashqai εξοπλίζει ο ολοκαίνουργιος turbodiesel κινητήρας 1.700κ.εκ. απόδοσης 150 ίππων και 340 Nm ροπής. Ένα εντυπωσιακά ήσυχο σύνολο το οποίο καταφέρνει να μην θυσιάσει στιγμή τις επιδόσεις στο βωμό της κατανάλωσης, αφού τα καταφέρνει εξίσου καλά και στους δύο τομείς. 0-100 σε μόλις 9.5 δευτ. και τελική άνω των 192χλμ./ώρα την ώρα που η κατανάλωση δεν ξεπερνά σε συνθήκες πίεσης τα 8.1λτ./100χλμ το αποδεικνύουν ακράδαντα. Ο νέος κινητήρας ξεχωρίζει για την πολύ ήσυχη και ραφιναρισμένη λειτουργία του κρύβοντας πλήρως το diesel κροτάλισμα, ενώ η επιπλέον ροπή μετατρέπει τα 1.655 κιλά του αμαξώματος σε πούπουλο. Το σύνολο έδεσε άριστα.

Αρχοντικό και σταθερό, βάζει τον οδηγό στον θρόνο του
Οδηγώντας το νέο Nissan Qashqai έχεις την όμορφη αίσθηση SUV που σε κάνει να νιώθεις κάπως ανώτερος από τους υπόλοιπους. Τα 340 Nm ροπής θα σας επιτρέψουν να πραγματοποιήσετε προσπεράσεις έχοντας μεγαλύτερη άνεση ακόμα και φορτωμένοι. Τρομερά καλή η πρόσφυση και ελέω 4κίνησης, με τις αναρτήσεις να φιλτράρουν με ζηλευτή ευκολία κάθε πιθανή κακοτεχνία των ελληνικών δρόμων, μη χαλώντας στιγμή την καλή ηχομόνωση της καμπίνας. Τέλος, η αυξημένη του απόσταση από το έδαφος μαζί με την επιλεκτική 4κίνηση, θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε δύσβατες περιοχές χωρίς το παραμικρό άγχος. Επιλέξτε εύκολα την ροή της δύναμής εκεί που εσείς θέλετε, με ένα κουμπί αριστερά από το τιμόνι… και φύγατε.
 
Συμπέρασμα
Η μεταμόσχευση της νέας diesel καρδιάς στο νέο Nissan Qashqai στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία. Ήσυχη λειτουργία, άριστες επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση είναι το τρίπτυχο που θα το διατηρήσουν στην κορυφή.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει