Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το ισχυρό SUV πραγματοποιεί δοκιμές στη πίστα του Nürburgring.

Δοκιμές στο Nurburgring με το νέο VW Tiguan R (+video)

6/5/2019

Η Volkswagen εργάζεται πυρετωδώς πάνω στην κατασκευή ενός Tiguan R, γεγονός που επιβεβαιώνει ένα κατασκοπευτικό βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Διαβάστε τι μαθαίνουμε για το νέο μοντέλο..

Σε αυτό παρουσιάζεται το επερχόμενο ισχυρό SUV να πραγματοποιεί δοκιμές στη πίστα του Nürburgring, δείχνοντας έτσι πως οι εργασίες για την εξέλιξή του συνεχίζονται.
 
Το πρώτο πράγμα που απασχολεί σχετικά με το μοντέλο είναι ο κινητήρας που θα το εξοπλίσει. Επιβεβαιωμένες πληροφορίες δεν υπάρχουν, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο θέλει το γερμανικό SUV να λαμβάνει μία νέα έκδοση του υπερτροφοδοτούμενου 2,0 λίτρων κινητήρα βενζίνης.  Σε ότι αφορά την ιπποδύναμη αν αναλογιστούμε πως το μικρότερο T-Roc R έχει ήδη 300 άλογα, ενώ ο 2λιτρος TSI κινητήρας φημολογείται πως θα προσφέρει στο νέο Golf R Plus μέχρι και 400 ίππους, τότε φαίνεται πως η ιπποδύναμη του Tiguan R αν μη τι άλλο θα είναι αρκετή.
Ένα αυτόματο κιβώτιο DSG αλλά και το σύστημα τετρακίνησης 4Motion θα είναι η μοναδική επιλογή με την οποία θα προσφέρεται, ενώ ισχυρότερα φρένα, μια πιο σκληρή ρύθμιση ανάρτησης και ίσως ένα βελτιωμένο σύστημα διεύθυνσης θα είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα το ακολουθήσουν. Σε ότι αφορά το πότε θα κάνει την εμφάνισή του το Tiguan R δεν αποκλείεται να συμβεί το Σεπτέμβριο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, όπου η VW έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα παρουσιάσει το αμιγώς ηλεκτρικό I.D. hatchback.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως η VW εργάζεται πάνω στην εξέλιξη του μοντέλου από τα τέλη του 2016, η οποία όπως φαίνεται και στο βίντεο που ακολουθεί συνεχίζεται.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις