Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Hyundai i20 N-Line: Πολιτισμένο «πυραυλάκι» 120 ίππων
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Hyundai i20 N-Line: Πολιτισμένο «πυραυλάκι» 120 ίππων

Διαβάστηκε από 10909 αναγνώστες - 27/6/2022

Ο προπομπός του κορυφαίου N, το Hyundai i20 Ν-Line ξεχωρίζει για τη δυναμική του εμφάνιση, το σπορτιφ εσωτερικό του και την οδική του συμπεριφορά, χωρίς να «ξεχνά» τα πλεονεκτήματα που το έκαναν μοναδικό στην κατηγορία του.

Hyundai i20 N-Line, η άγρια «πολιτισμένη» εκδοχή

H Hyundai μας έχει εντυπωσιάσει τα τελευταία χρόνια. Καλοφτιαγμένα αυτοκίνητα, ποιοτικά αναβαθμισμένα και με πληθώρα κινητήρων και τεχνολογιών κοσμούν τους καταλόγους και τις εκθέσεις της εταιρίας. Ανάμεσα του ξεχωρίζουν οι N-Line εκδόσεις, που είναι το τελευταίο «πολιτισμένο» σκαλί πριν τα «πολεμικά» Ν μοντέλα, όπως το i20N. Εμείς βρεθήκαμε πίσω από το τιμόνι τους Hyundai i20 N-Line με τον ήπιο υβριδικό κινητήρα 120 ίππων και το χειροκίνητο iMT κιβώτιο 6 σχέσεων.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με αγωνιστικές λεπτομέρειες που εντυπωσιάζουν το Hyundai i20 N-Line

Όπως στις απλές εκδόσεις, έτσι κι η αισθητική του Hyundai i20 N-Line βασίζεται πάνω στη σχεδιαστική φιλοσοφία Sensuous Sportiness της εταιρίας, που διαθέτει πληθώρα δυναμικών γραμμών κι εντυπωσιακές αναλογίες. Βέβαια στη συγκεκριμένη έκδοση, η συνολική εικόνα είναι ακόμα πιο τολμηρή, χάρη στις άκρως sportive λεπτομέρειες που κουβαλάει. Ο εμπρός προφυλακτήρας φέρει μια αποκλειστική γκρι διακοσμητική γραμμή που δίνει όγκο και πλάτος στο μοντέλο, ενώ από πάνω δεσπόζει η ανάγλυφη μάσκα με σχεδιασμό που θυμίζει καρό σημαία. Οι δίχρωμες ζάντες 17 ιντσών είναι συνυφασμένες με το χαρακτήρα του αυτοκίνητου, με τα λογότυπα της έκδοσης να μην αφήνουν περιθώρια λάθους αναγνώρισης.



Πίσω η διπλή απόληξη της εξάτμισης, το τριγωνικό φως ομίχλης και το μαύρο lip του προφυλακτήρα ολοκληρώνουν την εμφάνιση του ξεχωριστού i20 Ν-Line, που πατάει σε «αγωνιστικά» μονοπάτια!
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε