Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το μπροστινό μέρος χαμήλωσε μερικά εκατοστά και είναι πιο sport από ποτέ.

Δοκιμή: Mercedes-Benz A200

Διαβάστηκε από 8545 αναγνώστες - 13/12/2018

Μία S-Class σε compact διαστάσεις - Η πιο premium και ολοκληρωμένη A-Class είναι εδώ. Σχεδίαση που μαγνητίζει τα βλέμματα, αύρα βγαλμένη από βασιλικό παλάτι και μία απόλυτα λειτουργική τεχνητή νοημοσύνη. Τέτοια A-Class δεν έχετε ξαναδεί.

Πήραμε στα χέρια μας την ολοκαίνουργια και πολυαναμενόμενη A-Class με 1.300άρη turbo βενζινοκινητήρα και τεχνολογίες παρμένες κατευθείαν από το βιογραφικό της S-Class. Αναρρωτιέστε πως το καλό γίνεται τέλειο; Απλά διαβάστε τις επόμενες σελίδες. 

Εμφάνιση-σχεδίαση: Ανοίγει τον δρόμο για ένα πιο αχμηρό σχεδιαστικά μέλλον
Το νέο αμάξωμα έχει «πάρει» 12 πόντους, με την νέα οπτική ισορροπία να δημιουργεί πολύ πιο σωστές αναλογίες. Οι αλλαγές που έχει δεχθεί είναι αρκετές μα πάντα με την μαεστρία των υπευθύνων της Mercedes.  Πιο συγκεκριμένα, βολιδοσκοπώντας το νέο μοντέλο από μπροστά, κυριαρχεί ξεκάθαρα η σχεδιαστική λογική της CLS, με τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα να κλίνουν προς τη μάσκα. Από την άλλη το καπό είναι φανερά πιο σφηνοειδές και κατεβάινει προς τα εμπρός κρύβοντας το αρκετά μεγάλος μήκος του. Εκεί που πραγματικά σπάει το στιλιστικό κατεστημένο η νέα A-Class είναι η πίσω όψη, όπου τα φώτα σε σχήμα σταγόνας (χωρίζονται σε δύο τμήματα) δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα μέρα-νύχτα. Τέλος, στα άκρα του πίσω προφυλακτήρα, οι έντονες καμπύλες φέρνουν αισθητά μία αύρα από τα ακριβότερα κουπέ της γκάμας και θέτουν το μικρό της Mercedes, επάξια απέναντι τους.

Χώροι: Έστω και λίγο, αυξήθηκαν οι χώροι της
Δεν ήταν μα ούτε και έγινε το πιο ευρύχωρο μοντέλο της αγοράς, αλλά γνωρίζοντας το μειονέκτημα της, φρόντισε να το περιορίσει. Έτσι, σχεδόν 3 εκ. παραπάνω χώρο θα έχουν για τους ώμους τους οι πίσω επιβάτες οι οποίοι θα χαίρονται μία πιο ευήλια καμπίνα και καθίσματα με σωστή κλίση για πιο άνετα ταξίδια. Ο χώρος αποσκευών αυξήθηκε κατά 19 λτ. και έφτασε τα 360 λτ.


Συμπέρασμα
Σε ένα αμάξωμα με εντυπωσιακή εμφάνιση, τεχνολογίες επιπέδου τεχνητής νοημοσύνης και οσκαρικής οδηγικής συμπεριφοράς, προσθέτεις έναν κινητήρα 1.300 κ.εκ. με υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση. Απλά έχεις φτιάξει το επόμενο best seller.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις