Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Nissan Micra: Αξίζει από τη βασική έκδοση
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nissan Micra: Αξίζει από τη βασική έκδοση

28/6/2022

Το Νissan Micra, μετά την ανανέωση του, συνεχίζει να είναι ένας σοβαρός παίχτης στην κατηγορία του, γεμάτο πλεονεκτήματα, ενώ ο εξοπλισμός του ακόμα και στη «βασική» πλέον έκδοση Acenta είναι υπέρ του δέοντος πλούσιος.

Nissan Micra: Μανιτζέβελο και με χαμηλή κατανάλωση

Το μικρό best seller της Nissan, το Μicra, εδώ και 40 χρόνια είναι ο βασικός μονομάχος της εταιρίας στα αυτοκίνητα πόλης, με την ελληνική αγορά να του δείχνει έμπρακτα την αγάπη του, στέλνοντας πάντα μέσα στην πρώτη δεκάδα στο πίνακα των πωλήσεων. Στην 5η γενιά του συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να διαθέτει τα δικά του μοναδικά στοιχεία που το κάνουν ξεχωριστό. Μετά τη N-Sport έκδοση, βρεθήκαμε στο αριστερό κάθισμα της έκδοσης Acenta, που πλέον θεωρείται η εισαγωγική του μοντέλου! Ο εξοπλισμός όμως μόνο «βασικός» δεν είναι!
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Φρέσκο παρουσιαστικό, δυναμικές αναλογίες

Το Nissan Micra διακρίνεται για την αρκετά αιχμηρή σχεδίαση του, μια αισθητική φιλοσοφία που δεν συναντάμε εύκολα στην κατηγορία των μικρών πόλης. Ο εμπρός πρόβολος διακατέχεται από έντονες νευρώσεις, με τη μεγάλη μάσκα, τα γωνιακά φωτιστικά φώτα και το μυώδες χαμηλό καπό να χαρίζουν δυναμισμό στην εμφάνιση του μοντέλου.



Έξυπνο κι όμορφο τρικ οι «κρυμμένες» πίσω χειρολαβές και τα περίτεχνα τάσια που «ντύνουν» έντεχνα τις ατσάλινες ζάντες 16 ιντσών. Το πίσω μέρος αισθητικά ακολουθάει το ίδιο αιχμηρό μοτίβο, με τα φώτα τύπου bumerang να κλέβουν την παράσταση.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε