Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Opel Corsa: Μικρό, εμφανίσιμο, σπιρτόζικο κι εύχρηστο
13 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Opel Corsa: Μικρό, εμφανίσιμο, σπιρτόζικο κι εύχρηστο

Διαβάστηκε από 6670 αναγνώστες - 27/7/2022

Το Opel Corsa συνδυάζει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένα αυτοκίνητο πόλης του σήμερα. Είναι μοντέρνο, με ικανοποιητικούς χώρους για την κατηγορία και με μπόλικο εξοπλισμό, ενώ με τους 130 ίππους και το αυτόματο κιβώτιο μπορεί να ξεφύγει εύκολα από τα στενά όρια της πόλης.

Opel Corsa 130PS: Εργαλείο για εντός κι εκτός πόλης

Το Opel Corsa δεν θέλει συστάσεις! 40 χρόνια στο δρόμο και με μερικές εκδόσεις φωτιά, όπως το OPC, το γερμανικό μοντέλο κερδίζει συνέχεια φανατικό κοινό λόγω της ευελιξίας και της πρακτικότητας του. Πλέον στην 6η γενιά του προσθέτει στα πλεονεκτήματα του την σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες, το πλούσιο εξοπλισμό, την ποιοτική κατασκευή και την τεχνογνωσία της Stellantis στους κινητήρες. Εμείς βρεθήκαμε πίσω από το τιμόνι της πλούσιας έκδοσης GS Line με τους 130 ίππους και το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Τολμηρές αναλογίες κι ελκυστικές λεπτομέρειες για το Opel Corsa

Το Opel Corsa είναι από τα πιο φρέσκα και νεανικά μοντέλα που κυκλοφορούν στους δρόμους. Η δυναμική κι εκφραστική σχεδίαση που διαθέτει, συμπληρώνεται από τολμηρές λεπτομέρειες που αναδεικνύουν το μικρό της γερμανικής εταιρίας, χαρίζοντας του μια ελκυστική σιλουέτα. Οι αιχμηροί εμπρός προβολείς, η στενή γρίλια που φέρει περίφημα το έμβλημα της φίρμας, το μυώδες καπό και το μεγάλο άνοιγμα στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα που συμπληρώνεται από τα πλαϊνά φιλέτα με τα προβολάκια είναι ικανά για να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό μπροστινό τμήμα που πριν λίγα χρόνια θα ήταν «ταινία επιστημονικής φαντασίας» για τη συγκεκριμένη κατηγορία.



Η έντονη γραμμή στο προφίλ του αυτοκινήτου δένει το εμπρός με το πίσω μέρος, όπου ξεχωρίζει ο προφυλακτήρας με τα περίτεχνα κοψίματα, τα διαιρούμενα φωτιστικά σώματα κι η νίκελ απόληξη της εξάτμισης, όπου διαφοροποιεί την GS Line έκδοση από τις απλές.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε