Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Peugeot 308 auto: Αυτόματο κι ολοκληρωμένο
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Peugeot 308 auto: Αυτόματο κι ολοκληρωμένο

Διαβάστηκε από 24005 αναγνώστες - 16/9/2022

Με σύμμαχο την ευχρηστία του αυτόματου κιβωτίου και τα θετικά στοιχεία που γνωρίσαμε στη χειροκίνητη έκδοση, το Peugeot 308 των 130 ίππων δείχνει ακόμα περισσότερο τον premium προσανατολισμό του και έτοιμο να κυριαρχήσει στην κατηγορία του.

Το αυτόματο κιβώτιο ΕΑΤ8 εκτοξεύει την ευχρηστία του μοντέλου

Το Peugeot 308 έχει θέσει νέες σταθερές στα οικογενειακά hatchback, με τα ταπεραμέντο του, τα κινητήρια σύνολα του, τα premium χαρακτηριστικά του και τη δυναμική του εμφάνιση να το κάνουν μια ιδιαίτερη και μοναδική επιλογή. Έχοντας ήδη περάσει από τα χεριά μας η Plug-In κι η γρήγορη χειροκίνητη έκδοση, ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε και την αυτόματη εκδοχή του 308, που έρχεται με το κιβώτιο EAT8 της εταιρίας και συνεργάζεται με τον ισχυρό κινητήρα βενζίνης των 130 ίππων.  
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Δυναμική εμφάνιση που προκαλεί

Εξωτερικά δεν συναντάμε καμία διαφορά με τις υπόλοιπες εκδόσεις, με τη σχεδίαση να παραμένει τολμηρή και δυναμική. Το επανασχεδιασμένο σήμα της εταιρίας, η μεγάλη κάθετη μάσκα, ο μυώδης προφυλακτήρας με τα στενόμακρα φώτα ημέρας που θυμίζουν κυνόδοντες λιονταριού, oι LED προβολείς και το τονισμένο καπό δημιουργούν μια εντυπωσιακή εικόνα, που προκαλεί ακόμα κι όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο.



Στο πίσω μέρος την παράσταση κλέβουν τα λεπτά φωτιστικά σώματα LED με τις τρισδιάστατες «3 νυχιές» με φλας λειτουργίας scroll, η μικρή αεροτομή και ο «macho» προφυλακτήρας με τις χρωμιωμένες λεπτομέρειες. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το 308 έχει μεγαλώσει αισθητά από τον προκάτοχο του και διαθέτει έναν εξαιρετικό αεροδυναμικό συντελεστή που αγγίζει τα 0,28Cd.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε