Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Έρχονται δύο Lagonda από την Aston Martin έως 2023.

Φέρνει δύο Lagonda η Aston Martin έως το 2023

23/10/2017

Μπορεί η Aston Martin να εργάζεται πάνω σε διάφορα μοντέλα όπως οι Vantage, Vanquish και Valkyrie, ωστόσο αυτά δεν είναι τα μοναδικά πρότζεκτ της φίρμας.

Όπως επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο CEO της βρετανικής φίρμας Andy Palmer, η Aston Martin θα προσφέρει δύο νέα μοντέλα Lagonda, τα οποία θα τοποθετηθούν απέναντι από τις Bentley και Rolls-Royce, προσφέροντας έτσι μια επιπλέον επιλογή στους καταναλωτές των πολυτελών σεντάν.
 
Τα οχήματα πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέχρι το 2023 και θα προσφέρουν έναν μοναδικό συνδυασμό πολυτέλειας, στυλ και απόδοσης.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο ο Palmer ανέφερε στα ΜΜΕ: «Δεν θέλω κανένα από αυτά τα μοντέλα να είναι αυτό που θα ονομάζατε ένα παραδοσιακό sedan», σημειώνοντας πως η δουλειά των ανθρώπων της φίρμας είναι να κατασκευάσουν μοντέλα που θα μπορούν να προσελκύσουν ακόμα και την πιο απαιτητική ομάδα πελατών που θέλουν κάτι το διαφορετικό.
 
Παρά το γεγονός ότι τα νέα μοντέλα δεν θα είναι στη κατηγορία των παραδοσιακών sedan, ο Palmer φαινομενικά απέκλεισε την πιθανότητα οποιουδήποτε μοντέλου να είναι crossover, ενώ τα δύο αυτοκίνητα θα βασίζονται στην ίδια πλατφόρμα που υποστηρίζει την Aston Martin DBX.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις