Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Θα καταφέρει να φέρει πίσω την παλιά της αίγλη;

Δύο νέα σπορ μοντέλα ετοιμάζει η Lotus!

9/5/2018

Έντονη δραστηριότητα πρέπει να περιμένουμε μέσα στα επόμενα χρόνια από το στρατόπεδο της Lotus σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες. Δείτε περισσότερα.

Μετά από αρκετά χρόνια ταλαιπωρίας, η Lotus από την στιγμή που εξαγοράστηκε από τον κινέζικο κολοσσό που ακούει στο όνομα Geely, ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, καθώς έχει ήδη επιβεβαιωθεί ο ερχομός του πρώτου της crossover/SUV πριν το ακολουθήσουν άλλα δύο ολοκαίνουρια σπορ μοντέλα.

Το πρώτο από τα δύο sportscar θα είναι σύμφωνα με το αφεντικό της μάρκας Jean-Marc Gales η ναυαρχίδα της μάρκας και τα τοποθετηθεί πάνω από την Εvora με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι θα είναι ελαφρύτερη, ταχύτερη και συνολικά καλύτερη σε κάθε τομέα. Ακόμα, φήμες αναφέρουν ότι θα επωφεληθεί από ένα τελευταίας τεχνολογίας σασί από αλουμίνιο και υποπλαίσια από ατσάλι ενώ λέγεται πως θα παίρνει ισχύ από κάποιο μοτέρ Toyota.

Σε ό,τι αφορά το άλλο σπορ μοντέλο, δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες αυτή την στιγμή πέρα από κάποιες δηλώσεις του Gales, στις οποίες ανέφερε ότι θα πρόκειται για κάποιο διθέσιο αυτοκίνητο που θα τοποθετηθεί στην γκάμα της μάρκας στο κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην κορυφαία έκδοση της Elise και την Εxige.

Εσείς τι γνώμη έχετε για την ανασύνταξη που προσπαθεί να πετύχει η Lotus; Θα καταφέρει να φέρει πίσω την παλιά της αίγλη;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις