Πλησιάζοντας στην επίσημη παρουσίαση του νέου Nissan Leaf, όλο και περισσότερες φωτογραφίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
autoagora Team
Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες του ηλεκτρικού μοντέλου , μπορεί να χάνουν σε ποιότητα, επιβεβαιώνουν όμως τα εξωτερικά στοιχεία που είχαν έρθει στην επιφάνεια από της προηγούμενες φωτογραφίες του μοντέλου.
Το νέο μοντέλο λοιπόν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πλέον ότι υιοθετεί ένα πιο συμβατικό σχεδιασμό, φέροντας μια μάσκα σχηματισμού V, που πλαισιώνεται από λεπτούς προβολείς. ΄Οσον αφορά το πίσω μέρος, και αυτή αλλά παλαιότερες φωτογραφίες έχουν δείξει ότι το μοντέλο θα έχει ένα σπόιλερ τοποθετημένο στο πάνω μέρος του πορτμπαγκάζ, ενώ τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι σχήματος L.
Να υπενθυμίσουμε πως το νέο Nissan Leaf θα παρουσιαστεί στις 6 Σεπτεμβρίου και μεταξύ άλλων θα είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία ProPilot Park, που θα επιτρέπει στο αυτοκίνητο να μπορεί να παρκάρει μόνο του, ενώ πολλά ακούγονται για αυτονομία της τάξεως των 540 χλμ.
Στην Ευρώπη αναμένεται στις αρχές του 2018.