Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση στην οικογένεια των μοτέρ.

Το μοντέλο στην έκδοση Ιnspiration Series τιμάται στα 100.420 δολάρια.

Όλα τα αυτοκίνητα της έκδοσης Inspiration θα εξοπλίζονται με ειδικό σύστημα infotainment για τις πίσω θέσεις, σύστημα ήχου Mark Levinson, θερμαινόμενα καθίσματα, Ηead Up Display κ.α

Έκδοση - έμπνευση για τη Lexus LX

2/11/2018

Μια νέα έκδοση με την ονομασία Inspiration δίνει στο LX SUV η Lexus. Διαβάστε τι προσφέρει.

To Lexus LX είναι ένα από τα παλαιότερα μοντέλα στην γκάμα της ιαπωνικής εταιρείας και στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες τον επόμενο μήνα, έχει αποκαλυφθεί ότι θα λάβει μια έκδοση Inspiration Series.

Μέσω αυτής, η μάρκα θα προσφέρει στο μοντέλο μια σειρά από νέα στοιχεία στην εξωτερική του εμφάνιση όπως μαύρο χρώμα, 21 ιντσών ελαφρώς ανανεωμένης σχεδίασης ζάντες, μπροστά και πίσω φωτιστικά σώματα με μαύρο φινίρισμα και ίδιου χρώματος γρίλια.
Η καμπίνα υιοθετεί  και αυτή πολλά μαύρα χαρακτηριστικά που έρχονται σε αντίθεση όμως με τα καθίσματα που είναι «ντυμένα» με Moonlight άσπρου χρώματος δέρμα. Όλα τα αυτοκίνητα της έκδοσης Inspiration θα εξοπλίζονται με ειδικό σύστημα infotainment για τις πίσω θέσεις, σύστημα ήχου Mark Levinson, θερμαινόμενα καθίσματα, Ηead Up Display κ.α

Παρά τις παραπάνω αλλαγές, δεν υπάρχει καμία διαφοροποίηση στην οικογένεια των μοτέρ. Το μοντέλο και στην έκδοση αυτή θα παίρνει ισχύ από έναν V8 κινητήρα 5,7 λίτρων απόδοσης 383 ίππων σε συνδυασμό με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Το μοντέλο στην έκδοση Ιnspiration Series τιμάται στα 100.420 δολάρια, περίπου 88.500 ευρώ.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις