Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το εντυπωσιακό Audi RS5 Sportback.

Ένα Αudi RS5 Sportback επιλέγει ο Aγιος Βασίλης (+vid)

13/12/2018

Φέτος ο Aγιος Βασίλης αφήνει το ελκηθρό του και ξεκινά το χριστουγεννιάτικο ταξίδι με το RS5 Sportback. Δείτε το απολαυστικό βίντεο.

Tα Χριστούγεννα πλησιάζουν και είναι πλέον καιρός για τις περισσότερες εταιρείες να παρουσιάσουν τα γιορτινά διαφημιστικά τους.

Αυτή την φορά, η Audi δημιούργησε ένα βίντεο 4 λεπτών γύρω από την καθημερινή ζωή του Αγιου Βασίλη, επικεντρώνοντας τα πλάνα στους τρόπους με τους οποίους προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα του και να χάσει βάρος τρέχοντας στα χιονισμένα τοπία και μπαίνοντας στο ρινγκ.
 
Τι τον έκανε όμως να αρχίσει να κάνει όλα αυτά; Φαίνεται πως όταν είχε πάει να επισκεφτεί κάποιο σπίτι για να μοιράσει δώρα, είδε ένα ζευγάρι να επιστρέφει σπίτι με ένα Audi RS5 Sportback και αμέσως θέλησε να αποκτήσει και αυτός ένα. Οι συνεργάτες όταν παρατήρησαν την αλλαγή αυτή στις συνήθειες του και αμέσως θέλησαν να του το κάνουν δώρο σαν επιβράβευση για αυτά που έχει καταφέρει.

Σίγουρα το 450 ίππων oλοκαίνουριο Audi RS5 Sportback είναι ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο αλλά μήπως είναι «λίγο» μπροστά στο μαγικό έλκηθρο  που μπορεί και κάνει του γύρο του κόσμου σε μία μέρα προσφέροντας δώρα στα παιδιά όλης της γης;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις