Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Επίσημο: Νέο Fiat 500 La Prima hatchback

9/6/2020

Η Ιταλική βιομηχανία της Fiat, παρουσίασε επίσημα την νέα ηλεκτρική έκδοση 500 La Prima hatchback, σε μια εποχή τα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πόλης, έχουν πιάσει την κορύφωση του ενδιαφέροντος του αγοραστικού κοινού. Σε ποια τιμή θα κυκλοφορήσει και με τι αποθέματα αυτονομίας?

Το νέο ηλεκτρικό Fiat 500 La Prima hatchback, είναι το αυτοκίνητο με το παράθυρο «στον ήλιο». Και αυτό, γιατί η πανοραμική οροφή του νέου Fiat 500 La Prima hatchback, σε κάνει να αισθάνεσαι πως οδηγείς με κατεύθυνση το μεγαλύτερο αστέρι του ηλιακού μας συστήματος.



Η εξωτερική του σχεδίαση δεν διαφέρει και σε πολλά με τα υπόλοιπα αδελφάκια του, με αλλαγές να παρατηρούμε μόνο στο Bodykit αεροδυναμικής σχεδίασης. Το νέο 500 La Prima hatchback, είναι εφοδιασμένο με μπαταρίες λιθίου, με χωρητικότητα 42 kWh και αυτονομία 320χλμ. στον κύκλο μετρήσεων WLTP.
Ο κινητήρας έχει ισχύ 87kW (118  ίππους), τελική ταχύτητα 150χλμ./ώρα και 0-100χλμ./ώρα σε 9 δλ.



Αν αποκτήσεις το νέο Fiat 500 La Prima hatchback, θα παραλάβεις και ένα σύστημα ταχυ-φόρτισης 85kW, ικανό να φορτίσει τις μπαταρίες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Το σύστημα easyWallbox, συνδέεται με το οικιακό δίκτυο μέσω απλής πρίζας, ενώ το σύστημα συνοδεύεται από καλώδιο τύπου "Mode 3" που επιτρέπει τη φόρτιση στο σπίτι ή σε δημόσιο φορτιστή με ισχύ φόρτισης έως 11kW.

Το νέο ηλεκτρικό Fiat 500 La Prima hatchback είναι στενά συνδεδεμένο με το smarthphone του χρήστη, με την νέα τοποθετημένη οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης των 10.25" και το σύστημα UConnect 5 σε συνεργασία με τη συσκευή τηλεματικής, εκτός από τη λειτουργία έκτακτης ανάγκης υποστηρίζει μια σειρά υπηρεσιών. Το κόστος απόκτησης θα είναι λίγο κάτω από τις 35.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις