Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το SUV πάντως είναι πολύ πιθανό να λανσαριστεί με διαφορετικό όνομα στην αγορά των ΗΠΑ.

Επιστρέφει ιστορική ονομασία της Ford

22/11/2018

Το όνομα Puma αναμένεται να κάνει αργά ή γρήγορα την επανεμφάνισή του πάνω σε μοντέλο Ford. Διαβάστε με ποιον τρόπο.

Nα φέρει ξανά στο προσκήνιο την ονομασία Puma για ένα νέο της μοντέλο σχεδιάζει η Ford, ωστόσο σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το μοντέλο δεν πρόκειται να αφορά κάποιο μικρών διαστάσεων coupe, σαν αυτό που κατασκευαζόταν στην Γερμανία από το 1997 μέχρι το 2002, αλλά ένα μικρό SUV.

H απόφαση αυτή της Ford αποκαλύφθηκε όταν η μάρκα επέλεξε να κατοχυρώσει σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία το όνομα Puma, περιγράφοντας πως θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτοκίνητα pick-up, SUV και τετρακίνητα οχήματα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα μόνο επερχόμενο SUV μοντέλο της Ford που δεν έχει όνομα και πρόκειται για το μικρότερο διαστάσεων «Bronco», που πρόκειται να ντεμπουτάρει το 2019 ή το 2020 και να λανσαριστεί μέχρι το 2023. Οι φήμες αναφέρουν πως θα χρησιμοποιεί το δάπεδο του Focus, την οικογένεια κινητήρων του Kuga και θα έχει στάνταρ σύστημα τετρακίνησης.

Το SUV πάντως είναι πολύ πιθανό να λανσαριστεί με διαφορετικό όνομα στην αγορά των ΗΠΑ. Στόχος του θα είναι να ανταγωνιστήσει μοντέλα όπως το Jeep Renegade.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις