Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Επιστρέφει η Alfa Romeo Mito?

25/9/2019

Η Alfa Romeo Mito έχει ήδη σταματήσει να κυκλοφορεί στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης και οι αντιδράσεις από τους φίλους του αυτοκινήτου, ήταν έντονες. Η αντικαταστάτρια του μοντέλου όμως, είναι προ των πυλών, και τα σχέδια που διέρρευσαν, παρουσιάζουν ένα «αδελφάκι» της Mito.

Στην Ιταλική βιομηχανία ξέρουν καλά να ανεβάζουν την θερμοκρασία του φανατικού κοινού τους, κρατώντας το ενδιαφέρον τους ζωντανό για τα επερχόμενα μοντέλα. Η Alfa Romeo Mito ήταν το αυτοκίνητο που προκάλεσε την μεγαλύτερη έκπληξη όταν κόπηκε από την παραγωγή τους, αφού το κοινό έδειχνε να έχει μια πολύ στενή σχέση μαζί του.



Ετσι λοιπόν δεν έχει διαρρεύσει κάτι για την αντικαταστάτρια του από επίσημα χείλη της Alfa Romeo, αν και ήδη γνωρίζουμε πως έχουν ήδη ξεκινήσει τις εργασίες ώστε να παρουσιαστεί στο επόμενο διάστημα. Παρολ αυτά όμως κυκλοφόρησαν σχέδια από ανεξάρτητο σχεδιαστή με το όνομα Alfa Romeo Milan.

Όπως μπορεί να παρατηρήσει ο καθένας μας, το μοντέλο είναι εφάμιλλο της Mito, κρατώντας την ίδια σχεδιαστική ταυτότητα, χωρίς μεγάλες ριζοσπαστικές αλλαγές. Η τριγωνική γρίλια της Ιταλικής εταιρίας, κάνει πολύ αισθητή την παρουσία της στον πρόβολο του αυτοκινήτου και η εικόνα συμπληρώνεται από τα στρόγγυλα εμπρός φανάρια.



Οι νευρώσεις στο πλάι του αυτοκινήτου προσφέρουν μια μοντέρνα επιθετική αίσθηση, ενώ και το πίσω μέρος φιλοξενεί δυο στρογγυλά φανάρια, που μας κάνουν να θεωρούμε πως η σχεδίαση έχει πατήσει κατά πολύ στο τελευταίο Alfa Romeo Mito. Λέτε τελικά να αναβιώσει το δίθυρο hatchback που αγάπησε το κοινό, έστω και με διαφορετικό όνομα?
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις