Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η έκδοση αυτή θα προσφερθεί και για τα XC60 και το V60 wagon από το 2019.

Έρχεται έκδοση Polestar Εngineered για Volvo S60

13/6/2018

Mε νέα έκδοση που θα έχει την υπογραφή της Polestar θα προσφέρεται το νέο S60 σεντάν όταν ξεκινήσει το εμπορικό του λανσάρισμα. Δείτε τι την κάνει ξεχωριστή.

Σε ακριβώς μια εβδομάδα από τώρα στις 20 Ιουνίου, η Volvo θα αποκαλύψει το επόμενης γενιάς S60 σεντάν κατά την τελετή εγκαινίων του νέου εργοστασίου της μάρκας στο Charleston της Nότιας Καρολίνας, όπου και θα κατασκευαστεί για πρώτη φορά σε αμερικάνικο έδαφος.

Εκτός από τις συνηθισμένες εκδόσεις, θα πρέπει να αναμένουμε μια νέα έκδοση κάτω από την ονομασία «Polestar Engineered»  που θα εξοπλίζεται με το Τ8 Τwin engine μηχανικό σύνολο και θα τοποθετηθεί πάνω και από τις εκδόσεις R Design. Mάλιστα, η έκδοση αυτή θα προσφερθεί και για τα XC60 και το V60 wagon από το 2019.

Η πιο ισχυρή έκδοση του S60 θα αποτελείται από ένα υβριδικό μηχανικό σύνολο συνολικής απόδοσης 400 ίππων και 640 Νm ροπής ενώ στην «Polestar Engineered»  το μοντέλο θα αποδίδει 415 άλογα και 494 Νm ροπής σε συνδυασμό με κάποιες αναβαθμίσεις στο λογισμικό του και πιο «μαλακές» αλλαγές σχέσεων.

Θα περιλαμβάνονται επίσης νέες ζάντες αλουμινίου με χρυσές δαγκάνες φρένων, πιο αποτελεσματικά πατάκια, δίσκους πιο ανθεκτικούς στις υψηλές θερμοκρασίες κ.α
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις