Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Έρχεται νέο Renault Megane

28/3/2019

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης θα εμφανιστεί το νέο Renault Megane. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το πότε θα το δούμε και τι πρέπει να περιμένουμε..

Ενδιαφέρον προκαλούν τα δημοσιεύματα που θέλουν το Megane να βρίσκεται στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης σημαντικά ανανεωμένο, τρία χρόνια μετά την επίσημη παρουσίαση της τέταρτης γενιάς του.

Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα στο φως δείχνουν πως το γαλλικό μικρομεσαίο θα υιοθετήσει αλλαγές τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος. Συγκεκριμένα θα δούμε πιθανότατα νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, νέα φωτιστικά σώματα και επανασχεδιασμένη γρίλια. Κάποιες επί μέρους εικόνες δείχνουν πως η Renault έχει φροντίσει να καλύψει και το ταμπλό του αυτοκινήτου, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να περιμένουμε διαφοροποιήσεις και στην καμπίνα με έμπνευση από το 5ης γενιάς Clio που μόλις παρουσιάστηκε.

Όσον αφορά την παλέτα των μηχανικών συνόλων δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως η Renault είναι πολύ πιθανό να λανσάρει νέους ή αναβαθμισμένους κινητήρες στο ανανεωμένο Megane, ωστόσο είναι το ίδιο πιθανό η οικογένεια των μοτέρ να παραμείνει ίδια μέχρι τον ερχομό της επόμενης γενιάς σε τρία περίπου χρόνια από σήμερα.

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις