Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πόσο θα διαφέρει το Baleno της Toyota;

Το νέο Baleno με το σήμα της Toyota

8/8/2018

Έρχεται Baleno με σήματα της Toyota. Ποιος ο λόγος μιας τέτοιας κίνησης και τι άλλα μοντέλα πρέπει να περιμένουμε;

Στα τέλη Μαϊου, Toyota και Suzuki συμφώνησαν να συνεργαστούν πάνω σε αρκετά projects που θα επωφελούσαν και τις δύο εταιρείες. Σύμφωνα με αυτή, η Suzuki θα εξέλισσε έναν νέο κινητήρα με τη βοήθεια της Toyota, ενώ η Toyota θα μπορούσε να πουλά αυτοκίνητα κατασκευασμένα από την Suzuki.

Σύμφωνα λοιπόν με μέσα της Ινδίας, το πρώτο μοντέλο της συνεργασίας είναι το Suzuki Baleno και αφορά περίπου 20-25.000 οχήματα, που θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Suzuki στη Gujarat και θα έχουν το σήμα της Toyota. Τα οχήματα αυτά θα αφορούν την τοπική αγορά της Ινδίας.
 
Εκτός από νέα σήματα, το 5πορτο μοντέλο θα αποκτήσει νέα γρίλια μπροστά αλλά και νέα φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω. Σύμφωνα με πληροφορίες το Baleno της Toyota θα κάνει την εμφάνισή του μέσα στην επόμενη χρονιά.

Ακόμα, αξίζει να αναφέρουμε ότι εκτός από το Baleno, η Suzuki θα επιτρέψει στην Toyota να λανσάρει και το Vitara με τα δικά της σήματα, ενώ από την άλλη μεριά είναι πολύ πιθανό να δούμε το Corolla sedan να κυκλοφορεί στην Ινδία με τα σήματα της Suzuki.

Τέλος, εκτός από την αγορά της Ινδίας υπάρχουν σκέψεις για επέκταση αυτής της συνεργασίας και στην Αφρική και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις