Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έρχεται το Hyundai Santa Cruz

10/7/2019

Δηλώσεις από τα πιο επίσημα χείλη της Κορεατικής βιομηχανίας για το πολυ-αναμενόμενο pick-up. O αντιπρόεδρος της Hyundai αποκάλυψε πως το Hyundai Santa Cruz θα παρουσιαστεί πολύ σύντομα.

Aπό την στιγμή που η Hyundai αποκάλυψε το Santa Cruz Concept pick-up πριν 4 περίπου χρόνια, οι φήμες για το πότε το μοντέλο θα μπει στην γραμμή παραγωγής δεν λένε να καταλαγιάσουν.



Πλέον, το εμπορικό του λανσάρισμα φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ αφού ο αντιπρόεδρος της Hyundai στις ΗΠΑ, κ. Michael O Brien τόνισε σε δηλώσεις του ότι η εταιρεία θα προσφέρει στη χώρα ένα δικό της pick-up, κατασκευασμένο στην Βόρεια Αμερική. Ο ίδιος είπε: «Θα είναι ένα πολύπλευρο όχημα. Θέλει να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία αγοραστών. Πρέπει να κατασκευαστεί στην Βόρεια Αμερική.»

Όπως καταλαβαίνει κανείς, το πιθανότερο είναι το pick-up να κατασκευαστεί στις ΗΠΑ αφού η μεγάλη πλειοψηφία των αυτοκινήτων θα πουληθούν σε Αμερικανούς έτσι και αλλιώς και επειδή η Hyundai θα γλυτώσει έτσι και τον 25% φόρο που υπάρχει για τα εισαγόμενα pick-up.



H Ηyundai κατασκευάζει τα Elantra, Sonata και Santa Fe στο εργοστάσιό της στην Alabama. Αυτό λέγεται πως θα είναι και το εργοστάσιο που ίσως αναλάβει την παραγωγή και του pick-up. Οι εγκαταστάσεις αυτές μπορούν να παράγουν περίπου 400.000 αυτοκίνητο τον χρόνο.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις