ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έρχεται το Hyundai Santa Cruz

Διαβάστηκε από 1569 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/7/2019

Δηλώσεις από τα πιο επίσημα χείλη της Κορεατικής βιομηχανίας για το πολυ-αναμενόμενο pick-up. O αντιπρόεδρος της Hyundai αποκάλυψε πως το Hyundai Santa Cruz θα παρουσιαστεί πολύ σύντομα.

 
   
Aπό την στιγμή που η Hyundai αποκάλυψε το Santa Cruz Concept pick-up πριν 4 περίπου χρόνια, οι φήμες για το πότε το μοντέλο θα μπει στην γραμμή παραγωγής δεν λένε να καταλαγιάσουν.Πλέον, το εμπορικό του λανσάρισμα φαίνεται πως είναι πιο κοντά από ποτέ αφού ο αντιπρόεδρος της Hyundai στις ΗΠΑ, κ. Michael O Brien τόνισε σε δηλώσεις του ότι η εταιρεία θα προσφέρει στη χώρα ένα δικό της pick-up, κατασκευασμένο στην Βόρεια Αμερική. Ο ίδιος είπε: «Θα είναι ένα πολύπλευρο όχημα. Θέλει να δημιουργήσει μια νέα κατηγορία αγοραστών. Πρέπει να κατασκευαστεί στην Βόρεια Αμερική.»

Όπως καταλαβαίνει κανείς, το πιθανότερο είναι το pick-up να κατασκευαστεί στις ΗΠΑ αφού η μεγάλη πλειοψηφία των αυτοκινήτων θα πουληθούν σε Αμερικανούς έτσι και αλλιώς και επειδή η Hyundai θα γλυτώσει έτσι και τον 25% φόρο που υπάρχει για τα εισαγόμενα pick-up.H Ηyundai κατασκευάζει τα Elantra, Sonata και Santa Fe στο εργοστάσιό της στην Alabama. Αυτό λέγεται πως θα είναι και το εργοστάσιο που ίσως αναλάβει την παραγωγή και του pick-up. Οι εγκαταστάσεις αυτές μπορούν να παράγουν περίπου 400.000 αυτοκίνητο τον χρόνο.
 

Tags: HYUNDAI

Διαβαστε Ακομη

Ροη Ειδησεων