Το καμουφλαριμσένο Honda Urban EV σε δοκιμές που πραγματοποιούνται λίγο πριν την παρουσίαση του.

Έρχεται το πρώτο ηλεκτρικό Honda

Διαβάστηκε από 1079 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/1/2019

Η Honda ετοιμάζει με γρήρους ρυθμούς το νέο μικρό ηλεκτρικό της, το οποίο θα βασίζεται εμφανισιακά στο αγαπητό Urban concept.

 
   
Το μοντέλο παραγωγής που θα βασίζεται πάνω στο Urban concept που παρουσίασε η Ηοnda στο περασμένο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το 2017 θα κάνει ντεμπούτο στην ίδια Έκθεση τον Σεπτέμβριο του 2019. Μέχρι τότε όμως, η Honda έκανε γνωστό πως το κοινό θα πάρει μια πολύ μεγάλη γεύση από το πώς θα μοιάζει το Urban παραγωγής όταν η μάρκα το παρουσιάσει στην επερχόμενη Έκθεση της Γενεύης.

Το ηλεκτρικό Urban θα γίνει όπως όλα δείχνουν το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας που θα γίνει διαθέσιμο στην Ευρώπη, με τις πρώτες παραδόσεις να έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις αρχές του 2020. Τα καλά νέα είναι πως η Honda θα παραμείνει πιστή στη σχεδίαση του concept, κάτι που σημαίνει πως η ρετρό λογική του οχήματος θα περάσει στην παραγωγή. Απλά θα προστεθούν μικρότεροι τροχοί, φαρδύτερες κολόνες για ασφάλεια, ενώ λογικά θα φύγουν και οι αντικριστά ανοιγόμενες πόρτες.
 
Το μοντέλο παραγωγής θα είναι 100 χλστ πιο μικρό σε μήκος σε σχέση με το τωρινό Jazz και κατά πάσα πιθανότητα δεν λανσαριστεί κάτω από το όνομα Urban. Απέναντί του θα βρει το επερχόμενο Skoda Citigo στην ηλεκτρική του έκδοση και το VW e-Up!

Τέλος, η φίρμα δεν έχει ακόμα προβεί ακόμα σε αποκαλύψεις σχετικά με τη χωρητικότητα της μπαταρίας, την ιπποδύναμη, τη ροπή, την αυτονομία αλλά και το που πρόκειται να έχει την κίνηση, ωστόσο φανταζόμαστε πως σιγά σιγά θα έρθουν στην επιφάνεια και αυτά τα στοιχεία.   
 

Tags: HONDA

Διαβαστε Ακομη

Ροη Ειδησεων