Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πρόταση σχεδιαστικού οίκου για ένα μεγάλο Fiat SUV.

Ετοιμάζει νέο SUV η Fiat

2/11/2018

Ένα νέο concept θα παρουσιάσει στο Σάο Πάολο η Fiat με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως θα μπει σύντομα στη γραμμή παραγωγής. Η εμφάνισή του ωστόσο παραμένει ένα μυστήριο. Τι μπορείτε να διακρίνετε;

Τα πρώτα teaser για ένα νέο SUV concept που θα παρουσιάσει την Έκθεση Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο αποκάλυψε η Fiat.

To μοντέλο λέγεται πως θα βασίζεται πάνω στο Toro pick-up με τον Peter Fassbender, αρχισχεδιαστή της μάρκας να αναφέρει πως το concept θα είναι «πρωτοποριακό και θα προκαλέσει εκπλήξεις». Σχεδιαστικά, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχει coupe οροφή και πολύ «επιθετικό» πίσω μέρος στο οποίο θα ενσωματώνονται δύο λεπτά φωτιστικά σώματα ενώ πηγές από την Ιταλία αναφέρουν ότι πολλές από τις αλλαγές που θα λάβουν χώρα στο concept , θα εφαρμοστούν και στην ανανεωμένη έκδοση του Toro pick-up, όταν αυτό παρουσιαστεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στο πεδίο των μηχανικών συνόλων, η παλέτα θα αποτελείται από 2λιτρους κινητήρες βενζίνης και diesel σε συνδυασμό με 6τάχυτο και 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο αντίστοιχα. Ακόμα, πιθανή είναι η προσθήκη ενός  1.800άρη μοτέρ απόδοσης 135 ίππων και 182 Νm ροπής.

Θα μας προϊδεάζει άραγε το concept για κάποιο νέο SUV της ιταλικής φίρμας που θα διατεθεί και στην ευρωπαϊκή αγορά; Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να γίνουν γνωστές μετά την παρουσίαση του μοντέλου. Μείνετε συντονισμένοι.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις