Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέο μικρό crossover, το Hyundai Saga!

19/2/2019

H Hyundai σχεδιάζει ένα μικρό Crossover που θα ενθουσιάσει και σίγουρα θα έχει πιο προσιτή τιμή από το Kona. Μάθε όλα τα νέα του Κορεατικού κολοσσού!

Ο όμιλος Hyundai-Kia έχει γίνει γνωστό πως θα λανσάρει 13 καινούρια μοντέλα μέσα στο 2019 όπως η νέα γενιά Sonata (και σε wagon έκδοση) και το πρώτο SUV παραγωγής της Genesis. Μέσα στον Απρίλιο ωστόσο περιμένουμε και ένα μοντέλο έκπληξη από την Hyundai που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για ένα μικρό crossover που θα ντεμπουτάρει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Διαρροές από το νοτιοκορεάτικο στρατόπεδο κάνουν λόγο πως η Hyundai να επεκτείνει την γκάμα της προς τα κάτω, κάτι που σημαίνει πως το νέο μοντέλο θα τοποθετείται κάτω από το Κοna και θα έχει αρκετά πιο προσιτή τιμή, αν και δεν θα είναι υιοθετεί τόσο ριζοσπαστική εμφάνιση.
 

Ο SangYup Lee, πρόεδρος τoυ Σχεδιαστικού Κέντρου της μάρκας στη Νότιο Κορέα δήλωσε: «Eίναι πιο μικρό και πολύ διαφορετικό από το Kona. Eίναι πιο τετραγωνισμένο, καινούριο και πιο επιθετικό σε εμφάνιση».

Το μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο σίγουρα στις ΗΠΑ και εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να έρθει και στην Ευρώπη. Ο πρακτικός του χαρακτήρας θα είναι το μεγαλύτερό του ατού και κατά πάσα πιθανότητα θα βασίζεται στην πλατφόρμα του i10 και του Kia Picanto.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις