Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το S-FR concept.

Το αγωνιστικό concept S-FR Racing.

Ετοιμάζει νέο μικρό σπορ μοντέλο η Toyota!

27/7/2018

Kαι νέο σπορ μοντέλο που θα τοποθετηθεί κάτω από το GT 86 και τη νέα Supra ετοιμάζει όπως όλα δείχνουν η Toyota! Δείτε τι πρέπει να περιμένουμε.

Mπορεί η Toyota να βάζει τις τελευταίες πινελιές στη νέα Supra που θα παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες, ωστόσο φαίνεται πως το θρυλικό μοντέλο δεν θα είναι το τελευταίο sportscar που έχει στα σχέδια της η ιαπωνική μάρκα.

Στο περιθώριο μιας εκδήλωσης για το προμοτάρισμα της νέας Supra, o πάντα «λαλίστατος» αρχιμηχανικός της Toyota, Τetsuya Tada δήλωσε πως ο πρόεδρος της μάρκας κ. Akio Toyoda θέλει η γκάμα σπορ αυτοκινήτων να αποτελείται από «τρία αδέρφια». Ο Τada σημείωσε το το GT 86 είναι το μεσαίο από τα τρία αδέλφια και ότι η Supra θα αποτελέσει τον «μεγάλο αδερφό», κάτι που σημαίνει πως υπάρχει μια άδεια θέση κάτω από το GT 86 που πρέπει να καλυφτεί.
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι «ο τρίτος αδελφός» θα είναι το μοντέλο παραγωγής του S-FR concept που παρουσιάστηκε πίσω στο 2015 στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο με την Τοyota να αναφέρει ότι «σχεδιάστηκε να κάνει ολόκληρη τη νέα γενιά να ερωτευτεί την οδήγηση». Πάρα ταύτα, οι Ιάπωνες τότε δεν είχαν αποκαλύψει πολλές λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου πέρα από το ότι είχε τέλεια κατανομή βάρους, εξαιρετική ανάρτηση και εξοπλιζόταν με 6τάχυτη χειροκίνητη μετάδοση. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μετά από λίγους μήνες η μάρκα παρουσίασε και το αγωνιστικό concept S-FR Racing που αποτελούσε συνέχεια του πρώτου αλλά με πολύ πιο άγρια εμφάνιση.

Εσείς τι λέτε; Θα θέλατε να προχωρήσει η Τοyota στο λανσάρισμα ενός μικρού σπορ αυτοκινήτου;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις