Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ετοιμάζεται Mercedes C-Class All-Terrain;

18/5/2018

Μια νέα έκδοση All-Terrain για την επόμενη γενιά C-Class θέλει να προσφέρει σύμφωνα με πληροφορίες από την Γερμανία η Mercedes.

Mε την κατηγορία των crossover να κερδίζει συνεχώς έδαφος στις πωλήσεις των εταιρειών, δεν πρέπει να φαίνεται παράξενο που η Mercedes θέλοντας να διατηρήσει την πρωτιά που κατέχει στις πωλήσεις premium μοντέλων σχεδιάζει να προβεί σε κάποιες ανακατατάξεις στην γκάμα της.

Συγκεκριμένα, πηγές από την Γερμανία αναφέρουν ότι η C-Class wagon της επόμενης γενιάς θα λανσαριστεί σε εκδοχή All-Terrain και θα βασίζεται στην ανανεωμένη MRA II πλατφόρμα της μάρκας. Μέσα στην καμπίνα, η σχεδίαση θα μοιάζει σημαντικά με αυτή που υπάρχει στην καινούρια A-Class ενώ είναι σίγουρο ότι θα λάβει όλα τα νέα συστήματα αυτόνομης οδήγησης και ασφαλείας.

Πότε όμως θα πρέπει να τα περιμένουμε όλα αυτά; Πληροφορίες αναφέρουν ότι η C-Class σεντάν θα λανσαριστεί το 2021, με τα coupe και All-Terrain wagon να ακολουθούν το 2022 ακολουθώντας το παράδειγμα της E-Class Terrain και με σκοπό να ανταγωνιστεί το Audi A4 Allroad.

Εσείς τι λέτε; Θα πάει καλά μια C-Class All-Terrain;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις