Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Alfa Romeo φαίνεται έτοιμη να λανσάρει δύο νέα μοντέλα, ένα για να αποτελέσει την διάδοχο της Giulietta και μια νέα 4C.

Eτοιμάζονται νέες Giulietta και 4C

2/1/2018

Tα πλάνα της ιταλικής φίρμας για την ανανέωση της γκάμας μοντέλων της έγιναν γνωστά τις τελευταίες μέρες. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Μετά τις αναφορές που ισχυρίζονταν ότι η Alfa Romeo ετοιμάζει να επεκτείνει την γκάμα της με ένα νέο 7θέσιο SUV, νέες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η ιταλική φίρμα έχει αρκετά νέα σχέδια για τα μοντέλα της γκάμας της.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Alfa Romeo φαίνεται έτοιμη να λανσάρει δύο νέα μοντέλα, ένα για να αποτελέσει την διάδοχο της Giulietta και μια νέα 4C. O τεχνικός διευθυντής της μάρκας, κ. Roberto Fedeli σημείωσε σε δηλώσεις του: « Έχουμε στόχο να ανταγωνιστούμε τις άλλες μάρκες σε πολλές κατηγορίες και για αυτό χρειαζόμαστε ένα μικρό οικογενειακό και ένα πολύ σπορτίφ μοντέλο.» Τα τελευταία χρόνια πάντως, η εταιρεία έχει εστιάσει την προσοχή της μακριά από μοντέλα με μικρό περιθώριο κέρδους, όπως είναι τα «μικρά» και «μικρομεσαία».

Όσον αφορά στη νέα Giulietta, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια νέα πιο μικρή έκδοση του δαπέδου που χρησιμοποιεί η Giulia, με την κίνηση να βρίσκεται στους πίσω τροχούς, κάτι σπάνιο για την κατηγορία της. Για την 4C, μαθαίνουμε ότι οι άνθρωποι της μάρκας εργάζονται ήδη για την ανανέωση της, ωστόσο αναμένεται να γίνουν σημαντικές αλλαγές. Ο Fedeli δήλωσε: « Θα κάνουμε κάποιες τροποποιήσεις και πρέπει να αποφασίσουμε αν θα εγκαταστήσουμε νέο μοτέρ ή αν θα αλλάξει η πλατφόρμα. Έχουμε αρκετές επιλογές». Από τα λίγα πράγματα που έχουν διαρρεύσει πάντως είναι ότι θα έχει αυτόματο κιβώτιο, κάτι που ίσως δεν θα αρέσει στους λάτρεις της αυτοκίνησης.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις