Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ένα μοναδικό Land Rover Defender πέρασε πίσω από τη βιτρίνα.

Tο εμπορικό κέντρο Selfridges στην Oxford Street του Λονδίνου φιλοξενεί στον πρώτο όροφο το ένα και μοναδικό Land Rover Defender Works V8.

Το αμάξωμα που έχει ανακατασκευαστεί βασίζεται στο Defender 110.

Η ισχύς που φτάνει στους 400 ίππους θα παρέχεται από τον V8 ατμοσφαιρικό κινητήρα 5,0 λίτρων.

Δεν έχει γίνει γνωστό για πόσο θα βρίσκεται ως έκθεμα το μοναδικό Defender.

Έτοιμο το μοναδικό Land Rover Defender

1/11/2018

Ένα μοναδικό Land Rover Defender πέρασε πίσω από τη βιτρίνα και περιμένει τους επισκέπτες ενός εκ των πιο πολυσύχναστων εμπορικών κέντρων.

Ο λόγος για το εμπορικό κέντρο Selfridges στην Oxford Street του Λονδίνου, όπου στον πρώτο όροφο βρίσκεται πλέον το ένα και μοναδικό Land Rover Defender Works V8. Σύμφωνα με τη μάρκα το αμάξωμα που έχει ανακατασκευαστεί βασίζεται στο Defender 110 pick-up, ωστόσο έχει τροποποιηθεί και φέρει μία μαλακή οροφή κίτρινου χρώματος. Το αμάξωμα του μοντέλου έχει βαφτεί σε πράσινο χρώμα, ενώ έχει λάβει και διάφορά άλλα χαρακτηριστικά από παλαιότερα αυτοκίνητα της της μάρκας όπως ένα πτυσσόμενο παρμπρίζ.

Στο εσωτερικό του, το Defender χαρακτηρίζεται από μία καφέ (στο χρώμα της σοκολάτας) δερμάτινη ταπετσαρία, ενώ είναι εξοπλισμένο με το νέο σύστημα Infotainment της Jaguar Land Rover Classic, που μεταξύ άλλων του προσφέρει σύνδεση μέσω Bluetooth, αλλά και έναν πλοηγό.
 
Η ισχύς που φτάνει στους 400 ίππους θα παρέχεται από τον V8 ατμοσφαιρικό κινητήρα 5,0 λίτρων, ο οποίος βρέθηκε κάτω από το καπό του Defender Works V8 που δημιουργήθηκε νωρίτερα αυτό το χρόνο για να γιορτάσει την 70η επέτειο του Land Rover. Να σημειωθεί πως η ισχύς αποστέλλεται στο σύστημα τετρακίνησης μέσω ενός κιβωτίου ZF οκτώ ταχυτήτων.

Τέλος δεν έχει γίνει γνωστό για πόσο θα βρίσκεται ως έκθεμα το μοναδικό Defender, ωστόσο ο διευθυντής της Jaguar Land Rover Classic, Tim Hannig ανέφερε πως θα βρίσκεται στον πρώτο όροφο του κτιρίου για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις