Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Έτσι πρέπει να είναι η νέα Alfa Romeo Giulietta

Διαβάστηκε από 10025 αναγνώστες - 31/10/2019

Η Ιταλική βιομηχανία, παραδοσιακά, κάνει θαύματα σε επίπεδο σχεδιασμού των αυτοκινήτων της, ξαφνιάζοντας ευχάριστα ακόμα και το κοινό που δεν είναι φίλα προσκείμενο. Θα κάνει το ίδιο, για ακόμα μια φορά, με τη νέα Alfa Romeo Giulietta?

Η Alfa Romeo Giulietta είναι ήδη 9 χρόνια σε κυκλοφορία και έχει ήδη 3 εκδόσεις στην πλάτη της. Αυτό σε καμιά των περιπτώσεων δεν επηρέασε αρνητικά τους υπεύθυνους τους FCA Group, που συνεχίζουν με το συγκεκριμένο μοντέλο, επιμένοντας πως αυτό θα είναι το αυτοκίνητο που θα τους σηκώσει και πάλι ψηλά.  
Το νέο μικρομεσαίο hatchback κρατά σε ανυπομονησία το φανατικό κοινό της Ιταλικής βιομηχανίας, αφού όλοι έχουν εναποθέσει εκεί τις ελπίδες τους για ένα ακόμα διαχρονικό μοντέλο, που δεν θα τους αγγίζει ο χρόνος. Αν και τα επίσημα χείλη της Alfa Romeo, έχουν δηλώσει πως δεν θα πρεπε να το περιμένουμε πριν το 2022, ήδη διέρρευσαν σχέδια ανεξάρτητου σχεδιαστή (LP Design) για το πώς θα μοιάζει η νέα Alfa Romeo Giulietta στην έκδοση Quadrifoglio. Ο σχεδιασμός είναι βασισμένος στη πολύ μοντέρνα σχεδιαστική γλώσσα της ιταλικής εταιρείας, δημιουργώντας ένα άκρως ερωτεύσιμο αυτοκίνητο.



Παρατηρώντας τον σχεδιασμό, την καρδιά σου θα κλέψει ο εμπρός προφυλακτήρας με τη παρουσία της μεγάλης τριγωνικής γρίλιας, που σε συνδυασμό με τα εμπρός φωτιστικά σώματα, ενώ οι δύο κυψελωτοί αεραγωγοί και ο μαύρος διαχύτης προειδοποιεί και τον πιο αδαή ότι δεν πρόκειται για οποιοδήποτε μικρομεσαίο. Τα πρησμένα φτερά (εμπρός-πίσω) αλλά και η επιθετική σχεδίαση των πλαϊνών sideskirts, ολοκληρώνουν την εντυπωσιακή αίσθηση του αυτοκινήτου. Στην ίδια φιλοσοφία έχει σχεδιαστεί και το πίσω μέρος της Alfa Romeo Giulietta, αφού την παράσταση κλέβουν οι δυο αεροτομές αλλά και τα πίσω φαντασμαγορικά φώτα.



Αλλαγή πορείας
Αν και μέχρι σήμερα έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια για την πορεία του μοντέλου στο μέλλον, το σίγουρο είναι πως θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη χρονιά για να δούμε ποιο θα είναι το μέλλον της Alfa Romeo Giulietta. Οι φήμες που έχουν διαρρεύσει έως τώρα μιλούσαν αρχικά για παραμονή στην κλάση των μικρομεσαίων hatchback αλλά με πίσω κίνηση ή τα ακόμα πιο μοντέρνα σενάρια αναφέρουν πως θα αλλάξει κατηγορία και θα μετατεθεί στην κατηγορία των crossover. Τίποτα από όλα αυτά βεβαία δεν είναι επιβεβαιωμένο και μέχρι τότε, θα πρέπει να περιμένουμε μια επίσημη θέση από την Ιταλική βιομηχανία, αφού προς το παρόν κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις