Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Evoltis: Το Subaru της νέας εποχής

11/12/2020

Η Subaru σχεδιάζει να μπει δυναμικά στη νέα εποχή, με ένα φουτουριστικό μοντέλο που θα συναρπάσει το κοινό της και θα είναι ουσιαστικά η πρώτη αμιγώς ηλεκτροκίνητη πρόταση στην ιστορία της. Γνωρίστε το Subaru Evoltis και τα χαρακτηριστικά του.

Η εποχή που η Subaru μεσουρανούσε σε πωλήσεις με το μαχητικό Impreza αλλά και το σκληροτράχηλο Forester, έχει παρέλθει. Να τονίσουμε πως η Ιαπωνική βιομηχανία είναι από τις ελάχιστες εταιρείες που δεν «έπεσε με τα μούτρα» στην κατασκευή ηλεκτρικών μοντέλων, μέχρι και σήμερα.

Χαράζοντας την δική της γραμμή, προσπάθησε να κρατήσει ζοφερό το ενδιαφέρον του κοινού για αυτοκίνητα με κινητήρες εσωτερικής καύσης, αντίθετα με τις μοντέρνες και οικολογικές τάσεις της αγοράς. Αυτό βέβαια, δεν θα μπορούσε να παραμείνει σταθερό για μεγάλο διάστημα ακόμα, και η αρχή της ηλεκτροκίνητης εποχής για την Subaru έχει ήδη ξεκινήσει, μέσω και της συνεργασίας της με την Toyota. 



To Subaru Evoltis θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Ιαπωνικής βιομηχανίας, και το οποίο θα βασιστεί στην τεχνογνωσία της Toyota και αναμένουμε το 2022. Το νέο SUV θα είναι τετρακίνητο και σε μεγάλες διαστάσεις που θα είναι εφάμιλλες με το σημερινό Forester. Θα εντυπωσιάζει με την φουτουριστική του σχεδίαση, ενώ θα ακολουθεί τις μοντέρνες τάσεις για πλήρη διασύνδεση και συστήματα ασφάλειας. Μέχρι στιγμής δεν έχουν κυκλοφορήσει πιο πολλά στοιχεία για το νέο Evoltis, αλλά πιστεύουμε πως το συγκεκριμένο μοντέλο θα έχει όλα τα γνήσια οδηγικά χαρακτηριστικά που έκαναν γνωστή την Subaru στο κοινό.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις