Φέρτε στην Ευρώπη το Hyundai Venue (+video)

Διαβάστηκε από 1587 αναγνώστες - 10/7/2019

Το Hyundai Venue είναι το μικρό SUV της Κορεατικής εταιρίας που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο κοινό. Κι αυτό, γιατί δεν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη ενώ οι κριτικές είναι εντυπωσιακές. Μήπως θα έπρεπε να το ξανασκεφτεί η Κορεατική βιομηχανία?

 
 
Ένα video για το Hyundai Venue προκάλεσε και πάλι τις αντιδράσεις του κοινού που το ζητούν επιτακτικά και στην Ευρώπη. Το βίντεο που διαρκεί περίπου 3 λεπτά ξεκινά με την εμφάνιση ενός αεροσκάφους C-130 που πετά πάνω από την Καλιφόρνια. Καθώς αυτό προσεγγίζει το διάδρομο στο αεροδρόμιο Inyokern της Καλιφόρνια, ένας στόλος από SUV της Hyundai, όπως το Palisade, το Santa Fe, το Tucson, το NEXO και το Kona, φτάνουν στο σημείο. Η πόρτα του αεροσκάφους ανοίγει και το μικρό Venue κατεβαίνει. Τα υπόλοιπα του ανοίγουν χώρο για να περάσει όχι όμως και το μεγάλο Palisade.


 
Το μεγαλύτερο SUV της Νοτιοκορεάτικης φίρμας δεν φαίνεται να εντυπωσιάζεται με το μικροσκοπικό αδελφό του, ωστόσο ύστερα από μία μεταξύ τους «συνομιλία» το μικρό αλλά θαρραλέο Venue βλέπει το Palisade να του ανοίγει το δρόμο και στη συνέχεια όλα τα SUV της Hyundai αποχωρούν από το σημείο το ένα πίσω από το άλλο.


 
Αν και το εκπληκτικό βίντεο λανσαρίσματος του Venue δεν μπορεί να αποκαταστήσει το γεγονός πως το μοντέλο δε είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη, αξίζει να σημειωθεί πως δεν αποκλείεται η Hyundai να ετοιμάζεται να προσφέρει ένα αντίστοιχο μικρό SUV και στη γηραιά ήπειρο.
 
Μάλιστα μόλις χθες σας ενημερώσαμε για μία teaser εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα το ευρωπαϊκό τμήμα της φίρμας, η οποία φέρεται να δίνει μια πρώτη «γεύση» από ένα επερχόμενο SUV μοντέλο που ας ελπίσουμε να είναι η ευρωπαϊκή εκδοχή του Hyundai Venue.
 
 

Tags: HYUNDAI