Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το Kuga είναι το νεώτερο μέλος της οικογένειας Ford Vignale και διατίθεται σε 3 μόνο χρώματα: Absolute Black Magnetic, White Platinum και Milano Grigio, όπως αυτή της δοκιμής μας

Ford Kuga Vignale 2,0 TDCi 150 PS AWD PowerShift

Διαβάστηκε από 5346 αναγνώστες - 24/7/2017

Off road πολυτέλεια - Οι εκτός δρόμου ικανότητες και ο οδηγοκεντρικός χαρακτήρας του Ford Kuga συνδυάζονται με τα πολυτελή χαρακτηριστικά της σειρά Vignale με αποτέλεσμα τη δημιουργία μιας ξεχωριστής πρότασης.

Με τη σειρά «Vignale» η Ford δίνει μια ξεχωριστή αύρα πολυτέλειας σε καθημερινά της μοντέλα, τόσο από πλευράς εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας (δερμάτινες επενδύσεις, ευρεία χρήση χρωμίου, πληρότητα συστημάτων ασφάλειας κτλ), όσο και προσφοράς ιδιαίτερων υπηρεσιών μετά την αγορά (24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης, service με υπηρεσία παραλαβής-παράδοσης από το σπίτι και όχημα αντικατάστασης, καθώς και για όλη τη διάρκεια κτήσης δωρεάν πλύσιμο και υπηρεσία καλλωπισμού Premium Valet). Στην προκειμένη περίπτωση δοκιμάζουμε το Ford Kuga Vignale που διατηρεί όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του (π.χ. απολαυστική οδική συμπεριφορά και εκτός δρόμου ικανότητες) και τα συνδυάζει με την πολυτέλεια Vignale.
 
Σχεδίαση
Πέρα από τα χαρακτηριστικά λογότυπα Vignale το πιο executive Kuga ξεχωρίζει από την εξαγωνική, κυψελοειδή μάσκα, το μαύρο γυαλιστερό φινίρισμα των «ποδιών» εμπρός και πίσω, την άφθονη χρήση χρωμίου και τις ειδικής σχεδίαση ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις