Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Φουτουριστική η νέα Alfa Romeo GTV

7/10/2019

Η αναβίωση της Alfa Romeo GTV, έχει ήδη ανακοινωθεί από την Ιταλική βιομηχανία, και ήδη τα πρώτα σχέδια έκαναν την εμφάνιση τους, ώστε να προβοκάρουν το αγοραστικό κοινό.

Αν και επίσημη παρουσίαση δεν περιμένουμε πριν από το 2021, η Alfa Romeo GTV θα είναι το αυτοκίνητο της εταιρίας, που θα ξεσηκώσει και πάλι τα πάθη, στους ρομαντικούς της αυτοκίνησης. Το νέο sport coupe της Alfa Romeo, θα είναι εφοδιασμένο με περίσσια ισχύ και πολύ σπορ εμφάνιση, ώστε να ξανά μπει δυνατά στο παιχνίδι των sport coupe της Παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.



Η τετρακίνηση, η τέλεια κατανομή βάρους (50-50) αλλά και η τεχνολογία torque-vectoring, είναι το καλύτερο εχέγγυο πως θα δούμε ένα πολύ εντυπωσιακό μοντέλο από πλευράς της Ιταλικής βιομηχανίας. Σε αυτό συνάδει και ο νέος twin-turbo κινητήρας V6 2.9 λίτρων, με απόδοση 512 άλογα, που παράλληλα με την βοήθεια ενός ηλεκτρικού μοτέρ θα φτάνει σε συνολική ισχύ τα 600 άλογα.



Εξωτερικά το φουτουριστικό coupe, δείχνει ιδιαίτερα δυναμικό και επιθετικό, με τον πρόβολο να έχει χωνευμένα τα μικρά και λεπτά φωτιστικά σώματα, δύο μεγάλους αεραγωγούς χαμηλά και ζάντες μεγάλων διαστάσεων. Εξίσου επιθετική είναι η σχεδίαση και στο πίσω μέρος της νέας Alfa Romeo GTV, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ομοιόμορφο και γεμάτο χαρακτήρα. Θα είναι τελικά αυτό το μοντέλο, που θα ξυπνήσει και πάλι τις μνήμες των δυναμικών μοντέλων της Alfa Romeo?
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις