Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η έκδοση GTS θα είναι η κορυφαία στην γκάμα με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ότι η τιμή της θα ξεπεράσει τις 90.000 ευρώ.

GTS έκδοση για Levante

13/2/2018

Μια έκδοση που θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας για τo υπερπολυτελές της SUV αναμένεται να ετοιμάσει η Maserati. Διαβάστει τι μαθαίνουμε.

Έκδοση GTS θα λάβει όπως όλα δείχνουν η Maserati Levante με την μάρκα να έχει άμεσο σκοπό να ανταγωνιστεί την Porsche Cayenne Turbo.
 
Έχοντας στη διάθεσή της V6 σύνολα βενζίνης και πετρελαίου, η Maserati θα πάρει τον V8 κινητήρα προέλευσης Ferrari που χρησιμοποιεί και η Quattroporte GTS, ένα twin-turbο μοτέρ 3,8 λίτρων που αποδίδει στο σεντάν 530 ίππους ισχύος και 700 Nm ροπής, επιτρέποντάς του να κάνει το 0-100 σε 4,7 δλ.

Σε σχέση με την απλή έκδοση του μοντέλου, η έκδοση GTS αναμένεται να λάβει νέο σύστημα ανάρτησης που θα θυσιάσει λίγο από την άνεση για να προσφέρει καλύτερο κράτημα στο αυτοκίνητο, μεγαλύτερους τροχούς και πιο επιθετικούς προφυλακτήρες. Μέσα στην καμπίνα, τα υλικά θα είναι φυσικά υψηλής ποιότητας, θα υπάρχει οθόνη infotainment 8,4 ιντσών ενώ το έμβλημα GTS θα έχει ισχυρή παρουσία.

Η έκδοση GTS θα είναι η κορυφαία στην γκάμα με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ότι η τιμή της θα ξεπεράσει τις 90.000 ευρώ και θα την δούμε για πρώτη φορά προς το τέλος του φετινού καλοκαιρού.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις