Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης για το 2019 απέχει λιγότερο από ένα μήνα, ωστόσο όπως επίσημα επιβεβαίωσε ότι η Hyundai, δεν θα συμμετάσχει στη φετινή διοργάνωση, σε αντίθεση με την «αδερφή» Kia.

Ούτε η Hyundai θα δώσει παρών στην έκθεση Γενεύης

7/2/2019

Μετά τις Volvo, Ford και Jaguar Land Rover, τώρα και η Hyundai θα απέχει από το σαλόνι αυτοκινήτου στην πρωτεύουσα της Ελβετίας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε σε διεθνή μέσα ενημέρωσης η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Hyundai του Ηνωμένου Βασιλείου, Natasha Waddington, η κορεατική μάρκα «θα αναζητήσει άλλες καινοτόμες στρατηγικές αναφορικά με τα λανσαρίσματα των νέων μοντέλων, αντί να δώσει το παρόν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης». Ωστόσο στη συνέχεια επιβεβαίωσε πως η φίρμα θα είναι παρούσα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης για το 2019 που θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο.

Η Hyundai δεν είναι η μόνη μάρκα που θα απέχει, καθώς όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό στην πρωτεύουσα της Ελβετίας, δεν θα παρευρεθούν οι Volvo, Ford και Jaguar Land Rover.
 
Σε ότι αφορά την «αδερφή» εταιρεία, την Kia, υιοθέτησε μία διαφορετική στρατηγική επιλέγοντας να είναι παρούσα στη Γενεύη. Ο βασικός λόγος βεβαίως είναι να δείξει και να προσφέρει στο ευρωπαϊκό κοινό μία πρώτη επαφή με τα νέα της προϊόντα. Κυρίαρχο ρόλο θα έχουν τα νέα Ceed, ενώ δεν αποκλείεται στο εν λόγω γεγονός να πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο ντεμπούτο του νέου crossover της μάρκας με βάση το Ceed που πιθανότατα θα ονομάζεται XCeed.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις